Lifestyle|03.07.2019 14:16

Αλέξια Μουστάκα: Έφευγα από το δωμάτιο της μητέρας μου και έκλαιγα (vid)

Newsroom

Η Αλεξία Μουστάκα, κόρη του Σωτήρη Μουστάκα και της Μαρίας Μπονέλου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και θυμήθηκε την όμορφη ζωή που έζησε δίπλα στους διάσημους γονείς της. Παράλληλα, αναφέρθηκε στους τελευταίους μήνες του Σωτήρη Μουστάκα, πριν εκείνος χάσει τη μάχη με τον καρκίνο.

«Ο πατέρας μου ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον καρκίνο, αλλά προσπαθούσε να μου το κρύψει. Η μητέρα μου είχε αλτσχάιμερ και προσπαθούσα να τη διασκεδάζω, αλλά, μόλις έφευγα από το δωμάτιο, έκλαιγα! Μέτα τον θάνατο των γονιών μου πέρασα ξυστά από την κατάθλιψη. Πρόλαβα με τον πατέρα μου να παίξουμε μαζί στη σκηνή και ήταν καταπληκτική εμπειρία» είπε η γνωστή ηθοποιός. 

«Ήταν μεγάλο σοκ όταν έφυγαν οι γονείς μου. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν ότι έπρεπε να συνειδητοποιήσω πως αυτούς τους ανθρώπους δεν θα τους ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου» συμπλήρωσε, ενώ εξομολογήθηκε πως μετά από εκείνο το διάστημα πέρασε ξυστά από την κατάθλιψη.

 

Ο Σωτήρης Μουστάκας έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της 4ης Ιουνίου του 2007 στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών στην ηλικία των 66 ετών, μετά από έκτακτη εισαγωγή λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια θεατρικής πρόβας. Ο λόγος του θανάτου του ήταν η λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ τα τελευταία χρόνια της ζωής του έπασχε από καρκίνο. Κηδεύτηκε στις 6 Ιουνίου του 2007 στο κοιμητήριο Χαλανδρίου και η σορός του σκεπάστηκε με γαλανόλευκη ελληνική σημαία μετά από επιθυμία του. 

καρκίνοςΑλέξια ΜουστάκαΜεσάνυχτα