Lifestyle|04.07.2019 10:40

Τα ζώδια σήμερα (4/7) - «Καυτός» Ιούλιος με εκλογές και εκλείψεις

Newsroom

Ο Ιούλιος κάνει κάπως επεισοδιακά την εμφάνισή του, αφού στις 2 χρωματίζεται από μια ηλιακή έκλειψη που θα συνοδευτεί από νέα Σελήνη. Τα φαινόμενα αυτά θα λάβουν χώρα στο ζώδιο του Καρκίνου. Το μεγαλύτερο βάρος, ηθικό, ψυχικό, υλικό, πέφτει στα παρορμητικά ζώδια, Κριό, Ζυγό, Καρκίνο και Αιγόκερω. Η επίδραση κάπως πιο φανερή στα άτομα του δεύτερου δεκαημέρου αυτών των ζωδίων. Εδώ μπορεί να κλείνει ένας κύκλος ενός τρόπου εργασίας ή ζωής, ή να σηματοδοτείται το τέλος μιας σχέσης που ήδη έχει φανεί ότι δεν μπορεί να προχωρήσει παρακάτω. Προσοχή και στην υγεία. 

Κριός -  Η Σελήνη πέρασε στον Λέοντα και επικεντρώνεις την προσοχή σου στη διασκέδαση και στον έρωτα. Σηµαντικό είναι να περάσεις καλά µε το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριµία. Η σύνοδός της µε τον Ερµή εντείνει τη διάθεση για επικοινωνία, παράλληλα όµως γίνεσαι υποκειµενικός και δεν αντιλαµβάνεσαι τις συναισθηµατικές ανάγκες του/της συντρόφου σου.

Ταύρος - Η Σελήνη πέρασε στον Λέοντα και επιδιώκεις να βρεθείς µε την οικογένεια για να έρθεις σε επαφή µε τις ρίζες σου νιώθοντας τρυφερότητα και ζεστασιά. Ο συναισθηµατισµός και η κυκλοθυµία κυριαρχούν. Η σύνοδός της µε τον Ερµή εντείνει τη διάθεση για επικοινωνία και έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήµατα που σε ενόχλησαν και αφορούν την οικογένειά σου.

Δίδυµοι - Η Σελήνη πέρασε στον Λέοντα και βρίσκεσαι µε φίλους περνώντας χαλαρές στιγµές συζητώντας για θέµατα που σας απασχολούν ή επικεντρώνεσαι στον κοινωνικό σχολιασµό που σου αρέσει. Η σύνοδός της µε τον Ερµή σε εγκλωβίζει στον υποκειµενισµό ανεβάζοντας τη νευρικότητα και γίνεται άµεσα εµφανές στο στενό περιβάλλον.

Καρκίνος - Η Σελήνη πέρασε στον Λέοντα και τακτοποιείς οικονοµικές εκκρεµότητες που φέρνουν ανασφάλεια. Οι ανασφάλειες εκδηλώνονται άµεσα και στην προσωπική σου ζωή. Η συνοδός της µε τον Ερµή εντείνει τον υποκειµενισµό και ίσως δείξεις απόλυτα αδιάλλακτος και αµετακίνητος στις απόψεις σου δηµιουργώντας προβλήµατα σε οικονοµικές συµφωνίες και στη σχέση σου.

Λέων - Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σου και πρωταγωνιστείς, καθώς βγαίνεις δυναµικά στο προσκήνιο και παίρνεις αποφάσεις σε προσωπικό και σε επαγγελµατικό επίπεδο. Η σύνοδός της µε τον Ερµή µπορεί να φέρει σηµαντικές συζητήσεις για νέες συνεργασίες, πρόσεξε όµως γιατί ο υποκειµενισµός θα δηµιουργήσει προβλήµατα και οι εξελίξεις θα είναι δυσάρεστες.

Παρθένος - Η Σελήνη πέρασε στον Λέοντα και εντείνεται η εσωστρέφεια και η ανάγκη για µοναχικότητα, καθώς σκέφτεσαι παρελθοντικές καταστάσεις, τραύµατα και απωθηµένα που δεν ξεπέρασες. Η σύνοδός της µε τον Ερµή οδηγεί στο να εκφράζεις παλιότερα εργασιακά παράπονα, αυτό όµως µπορεί να οδηγήσει σε έντονα συναισθηµατικά ξεσπάσµατα που φέρνουν εντάσεις.

Ζυγός - Η Σελήνη πέρασε στον Λέοντα και απολαµβάνεις να βρίσκεσαι µε την παρέα σου, τους φίλους σου ή πρόσωπα που δεν έχεις κοινές απόψεις για επαναστατικές ιδέες. Η σύνοδός της µε τον Ερµή σε βάζει σε µία διαδικασία συζητήσεων, όµως πιθανό είναι να µην µπορείς να δεις αντικειµενικά τα πράγµατα και να γίνεις απαξιωτικός και εριστικός µε όποιον διαφωνεί µαζί σου.

Σκορπιός - Η Σελήνη πέρασε στον Λέοντα και ασχολείσαι εντατικά µε επαγγελµατικά ζητήµατα, υποχρεώσεις που προέκυψαν αυξάνοντας το άγχος και την πίεση στην καριέρα σου. Η σύνοδός της µε τον Ερµή σε βάζει σε διαδικασία συζητήσεων και σχεδιασµών µε ανωτέρους σου, αλλά, λόγω του σκεπτικού και της µεθοδικότητας του πλάνου σου, πρόσεξε µην οδηγηθείς σε συγκρούσεις.

Τοξότης - Η Σελήνη πέρασε στον Λέοντα και θα περάσεις όµορφα µε συγγενείς και φίλους και µε πρόσωπα που σας συνδέουν κοινά πνευµατικά ενδιαφέροντα, απολαµβάνοντας συζητήσεις µαζί τους. Η σύνοδός της µε τον Ερµή εντείνει τον φανατισµό στον τρόπο που εκφράζεσαι, γι’ αυτό να είσαι πιο διαλλακτικός για να µη χαλάσεις την όµορφη ατµόσφαιρα στην παρέα που θα βρεθείς.

Αιγόκερως - Η Σελήνη πέρασε στον Λέοντα και ο εκνευρισµός είναι έντονος από το πρωί, καθώς φανερώνονται ανασφάλειες και φοβίες. Eχεις την ευκαιρία να λύσεις οικονοµικά ζητήµατα σε σχέση µε τρίτους. Η σύνοδός της µε τον Ερµή εντείνει την καχυποψία και ίσως έρθεις σε αντιπαράθεση µε πρόσωπα που συναλλάσσεται βάζοντας έτσι εµπόδια στην εξέλιξη των υποθέσεών σου.

Υδροχόος - Η Σελήνη πέρασε στον Λέοντα στρέφοντας την προσοχή στις διαπροσωπικές σχέσεις, καθώς κρατάς ισορροπίες αποφεύγοντας εντάσεις µε τους σηµαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Η σύνοδός της µε τον Ερµή δίνει τη δυνατότητα να δείξεις κατανόηση και να αντιληφθείς άµεσα ποια συνεργασία µπορεί να ευοδωθεί.

Ιχθύες - Η Σελήνη πέρασε στον Λέοντα και η καθηµερινότητα ανεβάζει στροφές, καθώς επιβαρύνεσαι µε εργασιακές αγγαρείες που πρέπει να ανταποκριθείς άψογα. Αγχώνεσαι και γίνεσαι επικριτικός µε τους συναδέλφους. Η σύνοδός της µε τον Ερµή βοηθά να έχεις γρήγορη αντίληψη των πραγµάτων δίνοντας άµεσες λύσεις.

ζώδιααστρολογικές προβλέψεις