Lifestyle|16.07.2019 10:10

Τα ζώδια της Τρίτης (16/7): Η Σελήνη στον Αιγόκερω αυξάνει τη νευρικότητα

Newsroom

Κριός
Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω οι επαγγελµατικές υποχρεώσεις είναι πολλές, κάτι που δηµιουργεί ένταση και άγχος. Η σύνοδος µε τον Κρόνο εντείνει το άγχος. Η σεληνιακή έκλειψη λίγο µετά τα µεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου σε ωθεί στο να επιβληθείς λόγω φόβων και ανασφαλειών.

Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι σε ζητήµατα σπουδών, νοµικής φύσεως και σε επαφές µε το εξωτερικό. Η σύνοδος µε τον Κρόνο σε οδηγεί σε σταθερά βήµατα. Η σεληνιακή έκλειψη λίγο µετά τα µεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου σε κάνει να οριστικοποιήσεις κύκλους σχέσεων.

∆ίδυµοι
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και στρέφεις την προσοχή σου σε οικονοµικές συναλλαγές σε σχέση µε τρίτους. Η σύνοδος µε τον Κρόνο µπορεί να δηµιουργήσει δυσκολίες στην εξέλιξή τους. Η σεληνιακή έκλειψη λίγο µετά τα µεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου ανεβάζει ένταση και ενδέχεται να υπάρξουν συγκρούσεις.

Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και κάνεις στροφή προς τις σηµαντικές σχέσεις της ζωής σου. Η σύνοδος µε τον Κρόνο ίσως φέρει απαισιοδοξία για την εξέλιξη προσωπικών και επαγγελµατικών σχέσεων. Η σεληνιακή έκλειψη λίγο µετά τα µεσάνυχτα στον άξονά σου µε τον Αιγόκερω ανεβάζει την ένταση.

Λέων
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και καλείσαι να τακτοποιήσεις ζητήµατα της καθηµερινότητας ή εργασιακές αγγαρείες. Η σύνοδος µε τον Κρόνο ίσως επιβαρύνει την ψυχολογία σου. Η σεληνιακή έκλειψη λίγο µετά τα µεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου αυξάνει τους φόβους και τη νευρικότητα.

Παρθένος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και είναι κυρίαρχο για σένα να βρεθείς µε το ταίρι σου. Η σύνοδος µε τον Κρόνο δίνει το σύνθηµα για να σκεφτείς σοβαρά προς τα πού οδεύει η προσωπική σου ζωή. Η σεληνιακή έκλειψη που θα πραγµατοποιηθεί λίγο µετά τα µεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου ενισχύει την ένταση.

Ζυγός
Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω επιδιώκεις να βρίσκεσαι µε την οικογένειά σου. Η σύνοδος µε τον Κρόνο ίσως φέρει στο προσκήνιο δυσκολίες µε οικογενειακά πρόσωπα. Η σεληνιακή έκλειψη λίγο µετά τα µεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου δεν βοηθά να εκτονωθεί η ένταση, παρά εντείνει φόβους και εµµονές.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η ανάγκη να βρεθείς µε το στενό περιβάλλον είναι διάχυτη. Η σύνοδος µε τον Κρόνο σε οδηγεί σε ρεαλιστική σκέψη για συµφωνίες που θέλεις να επιτύχεις. Η σεληνιακή έκλειψη λίγο µετά τα µεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου εντείνει την ανάγκη για να επιβάλεις την άποψή σου.

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να τακτοποιήσεις οικονοµικά ζητήµατα. Η σύνοδος µε τον Κρόνο ίσως φέρει οικονοµικές εξελίξεις που θα σε αναγκάσουν να περιοριστείς. Η σεληνιακή έκλειψη µετά τα µεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου σε οδηγεί να αλλάξεις τη διαχείριση στα οικονοµικά σου.

Αιγόκερως
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις τις συναισθηµατικές σου ανάγκες σε ταίρι και συνεργάτες. Η σύνοδος µε τον Κρόνο ίσως σε αναγκάσει να περιοριστείς. Η σεληνιακή έκλειψη λίγο µετά τα µεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου αυξάνει την ένταση και τις αντιπαραθέσεις.

Υδροχόος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και έρχεσαι αντιµέτωπος µε φόβους και ανασφάλειες λόγω τραυµάτων του παρελθόντος. Η σύνοδος µε τον Κρόνο ενισχύει µοναχικότητα, απαισιοδοξία και κατήφεια. Η σεληνιακή έκλειψη λίγο µετά τα µεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου εντείνει ενοχές και απωθηµένα.

Ιχθύες
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να βρεθείς µε φιλικά πρόσωπα για να περάσεις όµορφα. Η σύνοδος µε τον Κρόνο µπορεί να οδηγήσει στο να σχεδιάσεις πρακτικά τις επόµενες κινήσεις σου. Η σεληνιακή έκλειψη µετά τα µεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου µπορεί να φέρει νέες γνωριµίες.

αστρολογικές προβλέψειςζώδια