Lifestyle|16.07.2019 19:20

Συγκινεί ο Αντίνοος Αλμπάνης: Φέτος δεν θα καθίσω στον ήλιο και τη θάλασσα (pic)

Newsroom

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι αρκετά ενεργός στα social media και δημοσιεύει συχνά στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Πριν από μερικές μέρες, δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram με ξυρισμένο κεφάλι. Οι περισσότεροι θεώρησαν ότι αυτή η κίνηση του σχετιζόταν με τις ανάγκες κάποιου ρόλου. Στη συνέχεια, όμως, έκανε μία ακόμα ανάρτηση όπου έγραφε: «Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας».

Σύμφωνα με το Usay.gr, ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει υποβληθεί σε έναν κύκλο χημειοθεραπειών, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία κακοήθεια που του διαγνώστηκε πρόσφατα και αυτός ήταν ο λόγος που ξύρισε το κεφάλι του. Από εκείνη την ημέρα, ο ίδιος δημοσιεύει διάφορα μηνύματα που για εκείνον σημαίνουν πολλά ξαφνιάζοντάς αρκετές φορές τους followers του.

Μάλιστα, αυτή τη φορά ανήρτησε άλλη μία φωτογραφία με ένα συγκινητικό κείμενο όλο νόημα. «Αυτό το καλοκαίρι δεν θα μπορώ να κάθομαι στον ήλιο και τη θάλασσα. Εσείς όμως φιλαράκια μου να την προσέχετε για να μπορώ του χρόνου να κολυμπάω σε καθαρά νερά».

Αντίνοος Αλμπάνηςκαρκίνος