Lifestyle|19.11.2018 09:52

Αμπρόζιο: Γιατί δεν πήγε καλά η πλαστική της Βραζιλιάνας (pics)

Newsroom

Το όνομα Αλεσάντρα Αμπρόζιο μάς θυμίζει τρία πράγματα. Τη Βραζιλία, τους Άγγελους της Victoria's Secret και το Coachella (το φεστιβάλ μουσικής στην έρημο Νεβάδα). Το μοντέλο έχει πτυχίο στο μόντελινγκ και έχει αποκτήσει μια τεράστια περιουσία, διαφημίζοντας μεγάλες φίρμες.

Η «θεά» από τη Βραζιλία συμμετέχει σε μια νέα καμπάνια εσωρούχων με σλόγκαν «Ο Κόσμος σου, οι Κανόνες σου» και φωτογραφίζεται στο Instagram για τη φθινοπωρινή/χειμωνιάτικη καμπάνια.

Η Αλεσάντρα, που έχει περάσει πολλές διακοπές στη Μύκονο και στα ελληνικά νησιά, γιόρτασε το νέο της συμβόλαιο με γερμανική φίρμα εσωρούχων σε ένα πριβέ γεύμα στο Λος Άντζελες.

T

Στο ξενοδοχείο Petite Ermitage η δίμετρη καλλονή πόζαρε με ένα βελούδικο κορσέ και το σύνθημα «το εσώρουχο είναι εξώρουχο».

T

«Τα εσώρουχα "ανεβάζουν" τις γυναίκες και αναδεικνύουν τις καμπύλες τους», λέει η Αλεσάντρα, που όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο... αδύνατη. 

T
T

Η Αμπρόζιο έχει δηλώσει ότι είχε τρομερή ανασφάλεια για τα τεράστια αυτιά της... τα οποία διόρθωσε με αισθητική επέμβαση στα 11, κάτι που μετάνιωσε οικτρά γιατί είχε τρομερές επιπλοκές. Στην εκπομπή της Τάιρα Μπανκς το 2006, εξομολογήθηκε ότι ήταν μια κακή εμπειρία και την αποθάρρυνε από οποιοδήποτε τέτοιου είδους χειρουργείο. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που στις περισσότερες φωτογραφίες τα μαλλιά της καλύπτουν τα αυτιά της. 

T
T
T
Αλεσάντρα ΑμπρόζιοVictoria's Secret