Lifestyle | 19.11.2018 10:24

Δημήτρης Παπαδημητρίου: Έξοδος με την όμορφη συνοδό του

Newsroom

Ο 58χρονος δημοφιλής μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, που για χρόνια συνεργάστηκε με την τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα, η οποία υπήρξε μούσα του, διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου στην «Ακτή Πειραιώς», απολαμβάνοντας τις επιτυχίες της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Γιάννη Κότσιρα

Μαζί του ήταν και η συνοδός του, η 30χρονη ηθοποιός Βερόνικα Δαβάκη και φυσικά οι φωτογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να τους απαθανατίσουν. 

Η Βερόνικα Δαβάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Παρακολούθησε μαθήματα πιάνου, θεωρίας Μουσικής, Αγγλικών, Γαλλικών, και ασχολήθηκε με το ερασιτεχνικό βόλεϊ. Στην Αθήνα ήρθε στα 17 της σαν φοιτήτρια της Νομικής Αθηνών. Πριν ακόμα γραφτεί στη Σχολή της Νομικής, μπήκε τυχαία στο κτίριο της φοιτητικής λέσχης του ΕΚΠΑ, την ώρα των εγγραφών της φοιτητικής θεατρικής ομάδας «Άφαντοι», γράφτηκε, και εκεί ξεκίνησαν όλα.

 

Τα τελευταία τρία χρόνια συμμετέχει ως τραγουδίστρια σε μουσικά σχήματα με ρεμπέτικο και σμυρνέικο ρεπερτόριο. Αυτό το διάστημα συμμετέχει στην παράσταση «Οι Μάγισσες της Σμύρνης» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, στο Παλλάς.

Το ζευγάρι κάνει ελάχιστες κοινές εξόδους. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου έχει αποκαλύψει πως πάσχει από μυασθένεια Gravis, το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πέθανε πριν χρόνια ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

Δημήτρης Παπαδημητρίου