Lifestyle|20.11.2018 09:05

Τα ζώδια της Τρίτης (20/11)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δηµιουργεί µια έντονη διάθεση που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη από όσους θα συναναστραφείς. Η σύνοδος µε τον Ουρανό το βράδυ σού εφιστά την προσοχή γιατί τα νεύρα σου µπορεί να εξωτερικευθούν µε κάπως ιδιαίτερο και έντονο τρόπο.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και φέρνει στον νου σου περασµένα συναισθήµατα, µε αποτέλεσµα οι συζητήσεις σου να στραφούν σε θέµατα του παρελθόντος. Η σύνοδος µε τον Ουρανό από τον Κριό το βράδυ δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να τα πεις «έξω από τα δόντια» σε κάποιον που σε έχει ενοχλήσει η συµπεριφορά του.

Δίδυµοι

Οι άνθρωποι µε τους οποίους ξέρεις πως θα περάσεις καλά όταν βρεθείς θα αποτελέσουν πόλο έλξης για σήµερα καθώς η Σελήνη στον Κριό θα σε βάλει στη διαδικασία να τους συναντήσεις. Το βράδυ η σύνοδος µε τον Ουρανό υποδηλώνει πως µπορεί να ειπωθεί κάτι το οποίο θα σου θυµίσει κάτι που δεν θέλεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δηµιουργεί την ανάγκη να ξεχωρίσεις, να διαπρέψεις και να βγεις µπροστά σε καθετί που σχετίζεται µε τα επαγγελµατικά. Η σύνοδος Σελήνης και Ουρανού το βραδάκι δείχνει µια ηλεκτρισµένη ατµόσφαιρα, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή.

Λέων

Σήµερα θα έχεις µία ιδιαίτερη έφεση σε ό,τι δεν έχεις ξανακάνει. Η Σελήνη στον Κριό δείχνει να τη συναρπάζουν νέες δραστηριότητες, νέες πληροφορίες και νέες γνώσεις! Το βράδυ η σύνοδος µε τον Ουρανό σε καλεί να είσαι προσεκτικός/ή καθώς θα έχεις στιγµές εκνευρισµού που µπορεί να δηµιουργήσουν θέµατα.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και δηµιουργεί πρόσφορο έδαφος για να φέρεις στο παρόν οτιδήποτε έγινε στο παρελθόν. Προσπάθησε να µην το κάνεις αν δεν υπάρχει λόγος. Το βράδυ η σύνοδος µε τον Ουρανό υποδηλώνει πως µπορεί να προκύψουν εντάσεις µε κάποιον συνέταιρο ή ακόµα και µε τον/τη σύντροφό σου.

Ζυγός

Η Σελήνη παραµένει στον Κριό και σε προτρέπει να ασχοληθείς µε ζητήµατα που αφορούν δικούς σου ανθρώπους, γι’ αυτό και είναι πιθανόν να αφήσεις τα δικά σου σε δεύτερη µοίρα. Η σύνοδος µε τον Ουρανό το βράδυ δείχνει πως µπορεί να δηµιουργηθεί µια παρεξήγηση της στιγµής µε αγαπηµένο σου πρόσωπο.

Σκορπιός

Σήµερα είναι µια µέρα κατά την οποία θα σε απασχολήσουν έντονα ζητήµατα που σχετίζονται µε δουλειές και υποχρεώσεις, καθώς η Σελήνη παραµένει στον Κριό και στρέφει την προσοχή σου σε αυτά. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης µε τον Ουρανό σε προτρέπει να πας βόλτα προκειµένου να χαλαρώσεις.

Τοξότης

Η ηµέρα ευνοεί πολύ εσένα αλλά και τα σχέδιά σου, καθώς η Σελήνη στον Κριό θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Το βράδυ η σύνοδος µε τον Ουρανό υποδηλώνει πως µπορεί να υπάρξει µια ανατροπή στα σχέδια που είχες για απόψε και αυτό µπορεί να σε εκνευρίσει προσωρινά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δηµιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα υποχρεώσεις που σχετίζονται µε το σπίτι σου. Η σύνοδος που θα σχηµατίσει µε τον Ουρανό το βράδυ δείχνει πως µπορεί να υπάρξει τελικά µια διαφωνία εντός οικίας η οποία µπορεί να σε εκνευρίσει.

Υδροχόος

Σήµερα την προσοχή σου θα τραβήξουν νέα που θα έρθουν από το στενό σου περιβάλλον. Η Σελήνη στον Κριό δηµιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για κοινωνικό σχολιασµό! Το βράδυ η σύνοδος µε τον Ουρανό υποδηλώνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή µε τις µετακινήσεις σου και να µη βιάζεσαι.

Ιχθύες

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να φέρνει στο προσκήνιο οικονοµικά ζητήµατα τα οποία σου δηµιουργούν έντονη ανασφάλεια. Το βράδυ η σύνοδος που θα σχηµατίσει η Σελήνη µε τον Ουρανό υποδηλώνει πως µπορεί να προκύψουν ξαφνικά έξοδα ή ξαφνικά έσοδα, ανάλογα µε τον προσωπικό σου χάρτη.

ωροσκόπιοζώδια