Lifestyle | 22.11.2018 09:56

Τα ζώδια της Πέμπτης (22/11)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη παραµένει στον Ταύρο και σου δηµιουργεί έντονη ανησυχία σχετικά µε ζητήµατα που σου προκαλούν ανασφάλεια. Το τρίγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι η κατάλληλη ηµέρα για επαγγελµατικές διαπραγµατεύσεις που µπορεί να συνοδεύονται και από θετικό οικονοµικό αντίκτυπο.

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δηµιουργεί το κατάλληλο υπόβαθρο για κυκλοθυµία και εγωκεντρική συµπεριφορά. Το τρίγωνό της µε τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σε κάνει ακόµα πιο απόλυτος/η µε τις απόψεις σου και τελικά θα δηµιουργηθεί δυσφορία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Δίδυµοι

Η Σελήνη στον Ταύρο σου δηµιουργεί ανησυχία σχετικά µε ζητήµατα του παρελθόντος. Το τρίγωνο που σχηµατίζει µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως έχεις τη δύναµη να καταφέρεις ό,τι θέλεις και δεν επηρεάζεσαι από έντονα συναισθήµατα που σε γεµίζουν άγχος και ανησυχία.

Καρκίνος

Σήµερα η επαφή µε φίλους είναι δεδοµένη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεσαι χρόνο για να συναντήσεις αγαπηµένους σου ανθρώπους. Το τρίγωνο µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως σήµερα είναι καλή ηµέρα για να δυναµώσεις σχέσεις που σχετίζονται µε συνεργασίες.

Λέων

Σήµερα είναι πιθανόν να έχεις µία ηµέρα γεµάτη επαγγελµατικές υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη στον Ταύρο θα τις φέρει όλες στο προσκήνιο. Το τρίγωνο µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει έντονη διαίσθηση, η οποία θα σε οδηγήσει να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις σχετικά µε επαγγελµατικά σου ζητήµατα.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο σε προτρέπει να κάνεις κάτι το οποίο θα σε βγάλει από τα στενά όρια των εργασιακών υποχρεώσεων και της καθηµερινότητας. Το τρίγωνο µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω κάνει επιτακτική την ανάγκη σου να αλλάξεις παραστάσεις. Αν βρεις χρόνο µπορείς να πας και µια µονοήµερη εκδροµή.

Ζυγός

Σήµερα είναι πιθανό να µην έχεις κέφια καθώς η Σελήνη στον Ταύρο αναµοχλεύει βαθύτερα συναισθήµατα, που σου δηµιουργούν ανησυχία. Το τρίγωνο µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω βοηθά να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου. Πρέπει να σταµατήσεις να εστιάζεις σε πράγµατα που έγιναν κατά το παρελθόν.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραµένει στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηµατίζει µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει έντονη διάθεση να επικρατήσει η δική σου γνώµη πάνω στη γνώµη των αγαπηµένων σου. Κάτι τέτοιο χρειάζεται προσοχή καθώς εύκολα µπορείς να χάσεις τις ισορροπίες και να γίνεις πιεστικός/ή απέναντί τους.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να δηµιουργεί προϋποθέσεις για δουλειές, υποχρεώσεις και αγγαρείες δικών σου προσώπων. Το τρίγωνο που θα σχηµατίσει µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει επιµονή, υποµονή και αντοχή που θα σε βοηθήσουν να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε και αν σου ανατεθεί.

Αιγόκερως

Σήµερα είναι καλή ηµέρα για εσένα καθώς η Σελήνη στον Ταύρο δηµιουργεί ωραία ενέργεια. Το τρίγωνο µε τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου θα δηµιουργήσει εγωκεντρική διάθεση που µπορεί να µη σε βοηθήσει κατά τις επαφές σου µε τους άλλους. Προσπάθησε να τη διοχετεύσεις για καλό σκοπό σε κάτι που σε έχει ταλαιπωρήσει.

Υδροχόος

Σήµερα θα αναζητήσεις τρόπο για να περάσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι µε τους δικούς σου, καθώς η Σελήνη στον Ταύρο θα σου δηµιουργήσει αυτή την ανάγκη. Το τρίγωνο µε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα φέρει στην επιφάνεια έντονα συναισθήµατα που κρύβεις και θα σε κάνει ιδιαίτερα δοτικό/ή µε τους δικούς σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ταύρο σου δηµιουργεί την ανάγκη να επικοινωνήσεις. Το τρίγωνο µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως το φιλικό και στενό σου περιβάλλον θα σε κρατήσει ευχάριστα απασχοληµένο/η. Θα συνειδητοποιήσεις ποιοι είναι οι άνθρωποι που µπορείς να βασιστείς επάνω τους.

ωροσκόπιοζώδια