Lifestyle|18.09.2019 16:20

Γιάννης Μπέζος: Πώς σχολίασε τη συμμετοχή της Ειρήνης Καζαριάν σε παράσταση Ίψεν (vid)

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε, μεταξύ άλλων, την απόφαση της περσινής νικήτριας του «GNTM», Ειρήνης Καζαριάν, να ασχοληθεί με το θέατρο.

Το νεαρό μοντέλο θα συμμετέχει έπειτα από πρόταση του Νικόλα Ανδρουλάκη στη θεατρική παράσταση «Κούκλες» -ένα έργο βασισμένο στο «Κουκλόσπιτο» του Χένρικ Ίψεν- που ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Δικαίωμα στην έκθεση έχουν όλοι, την ικανότητα την έχουν ελάχιστοι. Θα κριθεί από τον χρόνο και από τους θεατές. Είναι βαριά πράγματα αυτά με τον Ίψεν, μην πιάσουμε τώρα αυτήν τη κουβέντα. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Όλα εξαρτώνται από την πρόθεση του δημιουργού, δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι που δεν ξέρω.

Το θέατρο έχει μεγάλες απαιτήσεις, αυτό είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας, δεν είναι θέμα δικαιώματος. Είναι ένα θέμα, όμως, χιλιομέτρων, σπουδών, εσωτερικού αγώνα, είναι πιο σύνθετο. Θέμα όχι ψευδοσπουδών. Δεν είναι ότι πάω σε μια σχολή τρία χρόνια, λείπω τις μισές μέρες και παίρνω ένα χαρτί. Έχουμε και τέτοια φαινόμενα. Θέλει προσωπική προσπάθεια» είπε ο ηθοποιός.

Γιάννης Μπέζος: θα συνεργαζόμουν με την κόρη μου αν υπήρχε λόγος

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στο «Πρωινό» για τις σειρές που έχει κάνει στην τηλεόραση, τη σχέση του με τους συναδέλφους του και τον κόσμο και αποκάλυψε πως θα συνεργαζόταν με την κόρη του αν υπήρχε λόγος, μια και οι δρόμοι τους είναι διαφορετικοί.

H Ηρώ Μπέζου είναι η 13η νικήτρια του θεατρικού βραβείου «Μελίνα Μερκούρη» για την ερμηνεία της στην παράσταση «Το Φιντανάκι» του Παντελή Χορν σε σκηνοθεσία Ανέστη Αζά στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

Ηρώ Μπέζου, Γιάννης Μπέζος, Ναταλία Τσαλίκη

«Ειλικρινά δεν το περίμενα. Δεν ήμουν προετοιμασμένη γι' αυτό το βραβείο. Θα ήθελα να το μοιραστώ με δύο ανθρώπους που έχουμε συμπορευτεί μαζί όλα αυτά τα χρόνια, τον Χάρη Φραγκούλη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Δεν έχω αποσαφηνίσει την έννοια της βράβευσης ειδικά στη δική μας τέχνη, το θέατρο. Αλλά αν κάτι έχει σημασία, είναι ότι η πλειοψηφία των μελών της κριτικής επιτροπής είναι ηθοποιοί και είναι πολύ κολακευτικό και συγκινητικό να σε τιμούν συνάδελφοι» είχε πει στη βράβευσή της η κόρη του ηθοποιού Γιάννη Μπέζου, Ηρώ, παραλαμβάνοντας την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη από την περσινή νικήτρια του βραβείου Ιωάννα Κολλιοπούλου.

Χένρικ ΊψενΓιάννης ΜπέζοςΕιρήνη Καζαριάνκούκλες