Lifestyle | 27.09.2019 16:13

Κάτια Δανδουλάκη: Στη ζωή μου ό,τι πιο ακραίο υπήρχε το έκανα

Newsroom

Η Κάτια Δανδουλάκη σε μια μεγάλη συνέντευξη με βιογραφικό χαρακτήρα εξηγεί πως αποφάσισε την τηλεοπτική της επιστροφή με τις «Αγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 και κάνει τον απολογισμό της ζωής και της καριέρας της.

Δημήτρης Παπανώτας: Μιλά για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα, «καρφώνει» Σπαλιάρα, Καζαριάν και Αρναούτογλου και κάνει μια αποκάλυψη για τη σχέση του με την Τζένη Μπαλατσινού.

Σοκ στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»: Η Μαρίνα καταρρέει μετά την αποκάλυψη για το παιδί που περιμένει ο Μιχάλης με άλλη γυναίκα!

Ρεπορτάζ: Το παρασκήνιο της εισόδου της «Μπρουκ» της «Τόλμης» στις «8 λέξεις». Πως έγινε η επαφή με τον Αντρέα Γεωργίου. + Εξελίξεις: Ο Μιχαήλ καταγγέλλει την Ηλιάνα στον εισαγγελέα.

«Έρωτας μετά»: Η Ηλέκτρα στα πρόθυρα αλκοολισμού.

Άννα Μπεζάν: Το πρώην μοντέλο του GNTM εξηγεί πως πήρε το ρόλο στα «Αστέρια στην Άμμο» και αποκαλύπτει πως δεν την βοήθησε το ριάλιτι του STAR.

Φωτορεπορτάζ: Η επίσκεψη του «Φτερωτού Θεού» Τζαν Γιαμάν στην Αθήνα και οι εντυπωσιακές παρουσίες στο κόκκινο χαλί των φετινών βραβείων Emmy.

Στην ενότητα Life: Πρωτότυπες αλλά και κλασσικές συνταγές με αβγά και οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

Στο «TV Έθνος» που κυκλοφορεί μαζί με το «Έθνος της Κυριακής» στις 29 Σεπτεμβρίου

TV ΈθνοςΚάτια Δανδουλάκη