Lifestyle|24.11.2018 17:25

Χρήστος Μάστορας: Aπαντά αν είναι ζευγάρι με τη Χριστίνα Παπαδέλλη

Newsroom

Τον τελευταίο καιρό φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Χρήστο Μάστορα και την εντυπωσιακή διαγωνιζόμενη του «My Style Rocks», Χριστίνα Παπαδέλη να είναι ζευγάρι. 

Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια καθώς στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί στο ίδιο νυχτερινό κέντρο. Εκείνη ήταν χορεύτρια και εκείνος εμφανιζόταν σε αυτό, όμως δεν είχαν έρθει κοντά. Άλλωστε, εκείνος βρισκόταν ακόμα σε σχέση με την τραγουδίστρια Κόρτνει Πάρκερ. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο frontman του συγκροτήματος Melisses, ξεκαθάρισε πως δεν είναι σε σχέση με τη Χριστίνα Παπαδέλη και όλο αυτό είναι μία παρεξήγηση. 

«Δεν ισχύει. Είμαστε φίλοι. Κάποιος έχει παρερμηνεύσει τα δεδομένα και έχει βγάλει λάθος συμπεράσματα», απάντησε όταν τον ρώτησαν αν δέχεται στυλιστικές συμβουλές από την κοπέλα του. Ενώ όταν του ανέφεραν πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρει πράγματα για εκείνον, ο Χρήστος Μάστορας απάντησε: «Αυτό είναι τρομερό.»

 

Απαντώντας στο αν τον ενοχλεί που του «χρεώνουν» σχέσεις, ο τραγουδιστής είπε: «Όχι, είναι πραγματικά χαρά μου να μου χρεώνουν σχέσεις με όμορφες γυναίκες». 

Χρήστος ΜάστοραςΧριστίνα Παπαδέλλη