Lifestyle|25.11.2018 12:07

Το σχόλιο του Αρναούτογλου για τον Αντώνη Κανάκη

Newsroom

Η ισχυρή φιλία μεταξύ των δύο παρουσιαστών ήταν γνωστή στο κοινό. Αυτός είναι και ο λόγος που πλέον πολλοί αναρωτιούνται τους λόγους για τους οποίους ο Αντώνης Κανάκης και Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν ανταλλάζουν πλέον ούτε κουβέντα.

Με αφορμή την πρεμιέρα της βραδινής εκπομπής «The 2night show», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με τον Αντώνη Κανάκη. 

Για ένα μεγάλο διάστημα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης δίπλα στο όνομα του Αντώνη Κανάκη καθώς οι φήμες ήθελαν να έχει «μπλοκάρει» το 2night show μιας και είχε αναλάβει υπεύθυνος της βραδινής ζώνης του ΑΝΤ1. Με την παραίτηση του, όμως διαψεύστηκαν μονομιάς οι φήμες αυτές.

«Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον Αντώνη Κανάκη. Ποτέ δεν έφτασε στα αυτιά μου ότι ο Αντώνης είχε πρόβλημα με το 2night και με εμένα προσωπικά. Μπορεί να μην κάνουμε πια παρέα, αλλά μετά από τόσα χρόνια, νομίζω πως έχουμε κρατήσει αυτά τα στοιχεία που εμπεριέχουν σεβασμό και εκτίμηση – τουλάχιστον από εμένα. Πάντως δεν πίστεψα ότι ο Αντώνης ήταν αρνητικός για το 2night», ανέφερε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1. 

Θυμίζουμε πως η εκπομπή «The 2night show» θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου στον ΑΝΤ1. 

Αντώνης ΚανάκηςεκπομπήΑΝΤ1Γρηγόρης Αρναούτογλου