Lifestyle|12.11.2019 12:40

Ολίβια Κόλμαν: Δεν θυμάται την ομιλία της στα Όσκαρ επειδή ήταν εντελώς μεθυσμένη (vid)

Newsroom

Η Ολίβια Κόλμαν, η οποία αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά «Crown» του Netflix, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The Graham Norton Show» και αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα από την συγκινητική ομιλία της κατά την απονομή του Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου καθώς ήταν «λιώμα».

«Δεν μπορώ να θυμηθώ. Το τέλειο στα Όσκαρ είναι ότι πίσω από τη σκηνή του Dolby Theater υπάρχει ένα μεγάλο μπαρ όπου όλοι μαζεύονται και πίνουν. Στην πραγματικότητα υπάρχουν άπειρες κενές θέσεις κατά τη διάρκεια των βραβείων καθώς όλοι πηγαινοέρχονται στο μπαρ για να πιουν. Ευτυχώς προσλαμβάνουν κόσμο για να γεμίζει τις άδειες θέσεις» τόνισε η βραβευμένη ηθοποιός. 

Ο δρόμος προς το Όσκαρ, όμως, δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα για την Ολίβια Κόλμαν, αφού δεν μπήκε κατευθείαν στον καλλιτεχνικό χώρο και έτσι κατέληξε να κάνει διάφορες δουλειές πριν ασχοληθεί με την υποκριτική. «Αγαπούσα αληθινά το επάγγελμα της καθαρίστριας. Μου άρεσε αυτή η δουλειά και με ικανοποιούσε. Καθάριζα ντουλάπια, το πάνω μέρος από φωτιστικά, δεν άνοιγα ποτέ συρτάρια. Βέβαια, πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήθελα το διαβατήριό μου να γράφει επάγγελμα ηθοποιός» είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή της, ενώ στη βραδιά των Όσκαρ είχε πει με δάκρυα στα μάτια: «Δούλευα καθαρίστρια και ήταν μια χαρά δουλειά, αλλά περνούσα μπόλικο χρόνο να φαντάζομαι αυτό που ζω τώρα».

ΌσκαρΟλίβια Κόλμαν