Lifestyle|28.11.2018 21:12

Γιατί θύμωσε η μικρή στην «Υπέροχη φίλη μου» όταν της ζήτησαν να κουρευτεί;

Newsroom

H RAI και το συνδρομητικό κανάλι HBO συμπράττουν για την τηλεοπτική μεταφορά του δημοφιλέστατου μυθιστορήματος της Έλενα Φερράντε «Η Υπέροχη Φίλη μου», επεισόδια του οποίου έκαναν πρεμιέρα πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα από την Cosmote TV. 

Η Ελίζα ντε Τζένιο και η Λουντοβίκα Νάστι είναι τα δύο κορίτσια που επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 8.000 παιδιά για να αναλάβουν τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η μητέρα της 12χρονης Λουντοβίκα Νάστι, Στεφανία στο ιταλικό περιοδικό «Oggi» εξομολογήθηκε πως η κόρη της σε μικρότερη ηλικία είχε διαγνωσθεί με λευχαιμία. 

Στην τρυφερή ηλικία των 5 ετών - και μέχρι τα 10 - η χαριτωμένη Λουντοβίκα πάλεψε σαν αγωνίστρια τη λευχαιμία. Μάλιστα, όταν πήρε το ρόλο της μικρούλας Lila Cerullo, θύμωσε όταν την έβαλαν να κόψει τα μαλλιά της: «Οργίστηκα όταν έπρεπε να κόψω τα μαλλιά μου, γιατί ήμουν φαλακρή για πολύ καιρό και τελικά απέκτησα μακριά μαλλιά. Πριν το φιλμ ήθελα να γίνω... ποδοσφαιριστής ή χορεύτρια χιπ-χοπ».

Η μητέρα της ηθοποιού περιέγραψε γλαφυρά τις δύσκολες στιγμές της ασθένειας: «Υποφέραμε και φοβόμασταν, αλλά εκείνη μας έδινε κουράγιο. Στο νοσοκομείο είχε γίνει η μασκότ της πτέρυγας. Η κόρη μου αντιμετώπισε τις επώδυνες εξετάσεις ως πολεμιστής. Οπότε δεν φοβόμαστε. Είμαστε ευγνώμονες στη ζωή, ακόμη και να ανοίξουμε τα μάτια μας κάθε πρωί, όλα τα υπόλοιπα θα επιλυθούν».

Δείτε το τρέιλερ της σειράς «Η Υπέροχη Φίλη μου»:

Έλενα Φερράντε