Lifestyle|21.11.2019 12:42

Αφροδίτη Λασκούδη: Η πρώην Playmate μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Newsroom

Το βράδυ της Τετάρτης (20/11), η Αφροδίτη Λασκούδη άνοιξε την καρδιά της λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της. Η πρώην Playmate εξήγησε τους λόγους της απόφασής της να εγκαταλείψει το χώρο της μόδας και της τηλεόρασης, ενώ τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά για εκείνη. Περιέγραψε πως γνώρισε τον άνδρα της, ενώ ανακάλυψε ότι πάσχει από διαβήτη. 

«Εκείνο το διάστημα δούλευα πολλές ώρες, κουραζόμουν, νόμιζα ότι είχα ίωση. Άρχισα να χάνω πολλά κιλά, λειψυδρία, συχνοουρία, είναι τα πρώτα σημάδια του σακχαρώδη διαβήτη, αλλά κυρίως τα κιλά. Έφτασα στο νοσοκομείο περίπου 46 κιλά, οστεομένη. Κάνω τις εξετάσεις και περιμένω ατελείωτες ώρες να πάρω τις αιματολογικές. Φτάνει 5 το πρωί και εμφανίζεται ένας γιατρός και μου ανακοίνωσε πως έχω σακχαρώδη διαβήτη! Είχα πάθει κετοξέωση, είχα 450 ζάχαρο. Ήμουν στο όριο να πέσω σε διαβητικό κώμα. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι πίστεψα πως δεν θα κάνω παιδιά. Δεν μπορείς να υπάρξεις, δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς ινσουλίνη» αποκάλυψε.

Τέλος, εξήγησε γιατί ο σύζυγος της, πήρε την πρωτοβουλία να ζητήσει δημόσια βοήθεια προκειμένου να υιοθετήσουν με την Αφροδίτη, το νεογέννητο κοριτσάκι που εγκατέλειψε η μητέρα του λίγες ώρες μετά τη γέννηση του, στην είσοδο μιας πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη.

Σακχαρώδης Διαβήτηςμοντέλο