Lifestyle|30.11.2018 12:23

Αυτά είναι τα πρόσωπα με την μεγαλύτερη επιρροή στο Twitter

Newsroom

Το 2018 φτάνει στο τέλος του και ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται οι λίστες με όσα έγιναν αυτή τη χρονιά. Στη δημοσιότητα δόθηκε η λίστα, που συντάσσεται από το Bandwidt, το οποίο χρησιμοποιεί μια σειρά δεδομένων για να καταγράψει τον αριθμό των engagements (συμμετοχή/εμπλοκή) που δημιουργούνται από κάθε tweet, με τα πιο επιδραστικά πρόσωπα στο Twitter.

Στην κορυφή βρίσκεται η Τέιλορ Σουίφτ. Η διάσημη τραγουδίστρια έκανε μόλις 13 tweets, ωστόσο αυτό αρκούσε για να δει το όνομά της στην πρώτη θέση, συγκεντρώνοντας 98 βαθμούς. 

T

H Γκέμα Τζόις, δημοσιογράφος δεδομένων για την Brandwatch εξήγησε ότι το πολύ tweeting δεν μεταφράζεται αναγκαστικά σε επιρροή. «Ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος βρίσκεται σταθερά στη λίστα τα τελευταία τρία χρόνια, σπάνια χρησιμοποιεί το Twitter», ανέφερε η Τζόις. «Όμως είναι σε θέση να δημιουργεί πολλά engagement», συμπλήρωσε.

T

Ανάμεσα στα πρόσωπα της λίστας συγκαταλέγονται διάσημοι, όπως ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, ο Μπαράκ Ομπάμα, ο ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο, η τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, οι τραγουδίστριες Κέιτι Πέρι και Ντέμι Λοβάτο και η παρουσιάστρια Έλεν ΝτιΤζένερις.

T
Τέιλορ ΣουίφτTwitter