Lifestyle|12.12.2019 09:24

Τζένη Διαγούπη: Οι αδιάκριτες ερωτήσεις και η σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά (vid)

Newsroom

Το βράδυ της Τετάρτης (11/12), η Τζένη Διαγούπη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και μίλησε για όσα την ενοχλούν στην κοινωνία. Επίσης, αναφέρθηκε πώς κατάφερε να ξεπεράσει την ανεργία μαζί με τον Νίκο Μουτσινά και εξήγησε τον λόγο που χώρισαν οι δρόμοι τους. 

«Από το 2005 έως το 2007 έκανα τρία σήριαλ μαζί. Μετά δεν δούλεψα κάπου. Πλησίασα τον Νίκο Μουτσινά και του πρότεινα να παίξουμε μαζί. Σκεφτόμασταν τι να κάνουμε μαζί. Από το πουθενά κάτσαμε και γράψαμε μαζί τα έργα που παίξαμε μαζί τις επόμενες τρεις σεζόν» είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός και πρόσθεσε: «Έτσι γίνεται στη ζωή. Οι άνθρωποι βρίσκονται και χωρίζουν. Πιστεύω θα ξαναβρεθούμε πολύ σύντομα». 

Παράλληλα, η Τζένη Διαγούπη μίλησε για τη λεκτική επίθεση που έχει δειχθεί για τα κιλά της. «Ήμουν πάντα ένα παχουλό παιδί. Κάποια στιγμή ξέφυγα πάρα πολύ. Είχα φθάσει 117 κιλά και μου είπε ο αδελφός πως πρέπει να χάσω κιλά για την υγεία μου. Και γνώρισα την Ισμήνη που με έβαλε σε ένα πρόγραμμα. Έχασα 37 κιλά και προσπαθώ να τα κρατήσω. Εγώ τρώω και αν είμαι θυμωμένη, χαρούμενη ή λυπημένη. Μου αρέσει το φαγητό!». 

Τέλος, αναφέρθηκε στις αδιάκριτες ερωτήσεις των δημοσιογράφων και στην επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί. «Δεν μπορείς να με ρωτάς συνέχεια: “Γιατί δεν κάνεις ένα παιδί;" Κάποιο λόγο θα έχω που δεν έχω κάνει ένα παιδί. Είναι μια πολύ αδιάκριτη ερώτηση. Αν μπορούσα θα είχα παιδί ή θα είχα υιοθετήσει. Με ενοχλεί το μοτίβο που επικρατεί στην Ελλάδα με την υιοθεσία και δεν μπορείς να υιοθετήσεις ένα παιδί». 

Νίκος ΜουτσινάςΤζένη Διαγούπη