Lifestyle|12.12.2019 15:58

Λεωνίδας Κακούρης: Οι Άγριες Μέλισσες, το πρώτο του διαζύγιο και το υιοθετημένο παιδί (vid)

Newsroom

Το βράδυ της Τετάρτης (11/12), ο Λεωνίδας Κακούρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε για τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες», καθώς και στις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται. 

«Ο Δούκας μεγάλωσε στη σκιά του αδερφού του, προσπαθούσε να κερδίσει την αποδοχή» αποκάλυψε και πρόσθεσε πως δεν γνωρίζει αν ο «Νικηφόρος» είναι παιδί του Δούκα, ενώ σύντομα ο χαρακτήρας του θα μάθει για τις εξωσυζυγικές σχέσεις της γυναίκας του.

Παράλληλα, αποκάλυψε άγνωστες στιγμές από την προσωπική του ζωή, ενώ μίλησε για πρώτη φορά για την πρώην σύζυγό του και τον γιο της, που αισθάνεται σαν δικό του. «Όταν ήμουν 18 ετών έχασα τον πατέρα μου. Τότε αυτός ήταν 47 ετών. Το έμαθα πολύ βίαια. Πήγα στο Πολυτεχνείο να δω αν πέρασα στο Πολιτικό της Νομικής. Έφυγα πετώντας μέχρι την πλατεία Βάθης που έμενε για να του πως ότι πέρασα και εκεί έμαθα πως σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Έτσι είναι η ζωή, περίεργη. Από τα 18 μέχρι τα 25 δεν είχα τη νιότη που θα έπρεπε» τόνισε και συμπλήρωσε: «Την πρώτη μου σύζυγο την παντρεύτηκα αφού είχαμε χωρίσει και έμεινα δίπλα σε εκείνη και στο παιδί μας για αρκετά χρόνια, μέχρι που ερωτεύτηκα κάποια άλλη. Έχω πολλά χρόνια να δω τον μεγάλο μου γιο, αλλά ξέρω πως είναι καλά. Δεν είναι το βιολογικό μου παιδί, ωστόσο εγώ το νιώθω σαν παιδί μου. Έχω δύο παιδιά και εκείνον».

Άγριες μέλισσεςANT1Λεωνίδας Κακούρης