Lifestyle|17.12.2019 13:44

Η Καινούργιου απαντά στα σχόλια της Κορομηλά: Με έκανε να κλαίω συνέχεια (vid)

Newsroom

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε η Ρούλα Κορομηλά στον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», το βράδυ της Δευτέρας. Με όσα είπε συγκίνησε, γοήτευσε, αλλά και προβλημάτισε το τηλεοπτικό κοινό, προκαλώντας ποικίλα σχόλια και χαρακτηρισμούς. Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, έκανε κάποιες αναφορές σε πρόσωπα της τηλεόρασης, όπως τον Γιώργο Λιάγκα, την Ελένη Μενεγάκη και την Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Παπανώτας σχολιάζει τη συνέντευξη της Κορομηλά: «Τζάμπα ξενύχτι, αισθάνθηκα ντροπή»

«Η Κατερίνα Καινούργιου θέλει πάρα πολλή δουλειά ακόμα. Είναι ένα κορίτσι που ακόμα θέλει να το δουλέψει και να αφήσει λίγο τον εαυτό της να είναι η ηλικία της. Έχω έρθει σε αντιπαράθεση με την Κατερίνα. Αν τη δεις με λιγότερο μακιγιάζ και λίγο πιο απλή, είναι πιο ωραία. Δεν κάνουμε όλοι για πρώτα ονόματα. Κανείς δεν στερεί σε κανέναν να κάνει τηλεόραση, αλλά χρειάζεται και ένα μέτρο σε αυτά που κάνεις» σχολίασε η Ρούλα Κορομηλά. 

Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης (17/12), η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στον σχολιασμό της Ρούλας Κορομηλά, λέγοντας: «Πριν από δέκα χρόνια είχαμε συνεργαστεί στον Alpha. Όταν με είχε ζητήσει ο Νίκος Μουτσινάς από το Mega για την ομάδα του "Δέστε τους", ήταν διευθύντρια Ψυχαγωγικού Προγράμματος. Θυμάμαι πόσο κλάμα έχω ρίξει για να καταφέρω να γίνω αποδεκτή στη Ρούλα. Δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Δεν με ήθελε με τίποτα. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας μου συνέχεια άκουγα από τη Ρούλα, παρόλο που τη θαυμάζω και τη θαύμαζα πάρα πολύ, ότι δεν θα τα καταφέρεις. Δεν κάνεις, δεν μπορείς. Μου το έλεγε στα ίσια. Ακόμα και στο ακουστικό άκουγα πως όλα είναι λάθος. Πήγαινα στη δουλειά μου από τις 7 το πρωί και έφευγα στις 12 τη νύχτα. Συνέχεια άκουγα από τη Ρούλα ότι δεν μπορώ. Έκλαιγα, με έπιαναν οι οπερατέρ και μου έλεγαν πως μπορεί να θέλει να στηρίξει πιο πολύ τη Μαρία Ηλιάκη, με την οποία ήταν πολύ κοντά. Χίλια δυο. Θυμάμαι να κλαίω. Να κλαίω συνέχεια. Να προσπαθώ να γίνω αρεστή στη Ρούλα και να μην μπορώ. Γιατί για μένα ήταν και συνεχίζει να είναι η κορυφαία παρουσιάστρια. 

Δίχως επιχειρήματα μου έλεγε συνέχεια πως χρειάζομαι δουλειά. Μου έλεγε, όντως, για το μακιγιάζ, ότι πρέπει να μιλάω λιγότερο και να ακολουθώ τους κεντρικούς παρουσιαστές. Έτσι και γινόταν. Θυμάμαι τότε τον Νίκο που με έπιανε, επειδή έκλαιγα στα παρασκήνια, και μου έλεγε: "Κατερίνα, αυτοσαρκάσου! Πίστεψε στον εαυτό σου! Ακολούθησε τις οδηγίες μου και θα τα καταφέρεις". Δεν ξέρω αν τα κατάφερα. Έχω αρκετή πορεία και δρόμο ακόμα. Δουλεύω 16 χρόνια στο χώρο και είναι τιμή μου να με συγκρίνει με όλα αυτά τα ονόματα που είναι περισσότερα χρόνια στο χώρο. Η Ρούλα, όμως, ξέρει πάρα πολύ καλά τι σημαίνει σκληρή και άδικη κριτική. Ξέρει όμως πολύ καλά πως ο κόσμος είναι εκείνος που βλέπει την πραγματικότητα και επιλέγει έναν παρουσιαστή» ανέφερε με πικρία η παρουσιάστρια του OPEN.

Κατερίνα ΚαινούργιουΡούλα Κορομηλά