Lifestyle|23.06.2020 13:58

Κάτια Ταραμπάνκο: To GNTM και ο χωρισμός από τον Γιάννη Χαλβατζή

Newsroom

Και ενώ όλοι περιμένουν το αποτέλεσμα του τελικού GNTM, τον γύρο των social media κάνει η φήμη ότι η Κάτια Ταραμπάνκο χώρισε. Στην αρχή πολλοί έλεγαν ότι πρόκειται για «ράδιο αρβύλα», ωστόσο κάποιοι επέμεναν ότι το περιστατικό με το δαχτυλίδι και την δοκιμασία του τελικού δεν ήταν κάτι που απλώς θα ξεπερνούσε τόσο εύκολα το ζευγάρι.

Όμως, ο επιχειρηματίας, Γιάννης Χαλβατζής φαίνεται ότι δεν είχε σκοπό, μετά από όλα αυτά, να αφήσει τη φήμη να πλανιέται, και τελικά επιβεβαίωσε ο ίδιος, ότι με το μοντέλο δεν είναι πια μαζί. Και όλα αυτά λίγο πριν τον τελικό GNTM. 

Κάτια Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι 22 ετών και κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports και ανάλογα με την εποχή ασχολείται με το τένις, την ιππασία, το σκι, το wakeboard και τη σκοποβολή. Με το modelling ασχολείται επαγγελματικά από τα 16. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές στην Ελλάδα αλλά δραστηριοποιείται περισσότερο σε φωτογραφικές και διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία. Παράλληλα, έχει πρωταγωνιστήσει και σε τηλεοπτικό σίριαλ. Ένα από τα δύο μεγάλα της όνειρα είναι να πρωταγωνιστήσει σε ταινία βραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη. Το άλλο, είναι να ποζάρει για το εξώφυλλο της Vogue. Motto: Κάθε δρόμος έχει δύο κατευθύνσεις.

GNTMΚάτια Ταραμπάνκοτελικός GNTM