Lifestyle|03.12.2018 09:54

Μαρκουλάκης: Το συγκινητικό μήνυμα για τον χαμό του φίλου του

Newsroom

Δέκα ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο νεαρός ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη διασταύρωση της Λεωφόρου Αμαλίας με την οδό Ξενοφώντος στο Σύνταγμα. Ο ταλαντούχος ηθοποιός πέθανε στα 31 του χρόνια, οδηγώντας τη μηχανή του στο κέντρο της Αθήνας και ο θάνατός του είχε συγκλονίσει τον κόσμο του θεάτρου και του θεάματος, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. 

Μετά από 10 χρόνια ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος έπαιζε με τον Παπαχρόνη στη σειρά «Έτσι Ξαφνικά» και είχαν φιλικές σχέσεις, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση του Instagram. 

«Πέρασαν δέκα χρόνια. Όχι, σε μένα δε φαίνεται σα να ‘ταν χθες, μοιάζει αιώνες πίσω.  Δέκα χρόνια  μόνο, και τίποτα δεν είναι όπως τότε, ούτε ο κόσμος, ούτε η χώρα, ούτε εμείς που θα σε θυμόμαστε απόψε. Όλα άλλαξαν εκτός από σένα που μας κοιτάζεις ακόμα με αυτό το χαμόγελο που μοιάζει να λέει “Εγώ δεν θα γεράσω ποτέ”. Έτσι είναι έχεις δίκιο».

 

Ανάρτηση για τον θάνατο του Παπαχρόνη έκανε και η σκηνοθέτις Κατερίνα Μπερδέκα, υπογραμμίζοντας «ο θάνατος δεν χωνεύεται»...

T
Κωνσταντίνος ΠαπαχρόνηςΚωνσταντίνος Μαρκουλάκης