Lifestyle|04.12.2018 11:02

Τα ζώδια της Τρίτης (4/12)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και θα σου δηµιουργήσει συναισθηµατική αναστάτωση καθώς θα φέρει στο προσκήνιο σκέψεις σχετικές µε περασµένες σου αγάπες. Το τρίγωνο µε τον Αρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει ηµέρα ευνοϊκή για να κερδίσεις κάτι, είτε πρόσωπο είτε ένα οικονοµικό µπόνους.

Ταύρος

Σήµερα που η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό θα φέρει στο προσκήνιο ένα ζήτηµα που σχετίζεται µε οικονοµικά κέρδη, επιχειρηµατικές ιδέες και συνεργασίες. Το τρίγωνο µε τον Αρη από τους Ιχθύς λέει πως οι άνθρωποι γύρω σου θα είναι πρόθυµοι να σε βοηθήσουν είτε σε πρακτικά θέµατα, είτε ψυχολογικά.

∆ίδυµοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις καλύτερα πως η καθηµερινότητά σου χρειάζεται αλλαγές. Αυτές θα είναι εφικτό να πραγµατοποιηθούν σήµερα καθώς το τρίγωνο µε τον Αρη από τους Ιχθύς θα σε δραστηριοποιήσει προκειµένου να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει.

Καρκίνος

αυτό που θέλεις είναι να βρεις τρόπο να αφήσεις πίσω σου δουλειές και υποχρεώσεις. Η Σελήνη στον Σκορπιό και το τρίγωνο µε τον Αρη από τους Ιχθύς θα σε ωθήσει να κάνεις τις επιθυµίες σου πράξη! Η ανάγκη σου να ασχοληθείς µε νέα πράγµατα όπως ένα νέο χόµπι θα σε απασχολήσει αρκετά σήµερα.

Λέων

Η Σελήνη στον Σκορπιό κάνει επιτακτική την ανάγκη να γεµίσεις τις µπαταρίες σου και αυτό µπορεί να γίνει µόνο αν περάσεις περισσότερο χρόνο εντός οικίας. Το τρίγωνο µε τον Αρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως µπορείς να συνδυάσεις το τερπνόν µετά του ωφελίµου και να ξεµπερδεύεις µε κάποιες δουλειές του σπιτιού.

Παρθένος

Οι επαφές µε τους ανθρώπους γύρω σου θα είναι το αγχολυτικό σου και ταυτόχρονα το τονωτικό σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και δεν θα σε αφήσει να µείνεις στο σπίτι. Το τρίγωνο µε τον Αρη από τους Ιχθύς θα ανεβάσει εξαιρετικά την ενέργειά σου και θα πραγµατοποιήσεις όλα όσα έχεις κατά νου σήµερα.

Ζυγός

Η Σελήνη µόλις πέρασε στον Σκορπιό και είναι πιθανόν να νιώθεις την ανάγκη να περιφρουρήσεις και να διαφυλάξεις τα κεκτηµένα σου, είτε χρήµατα, είτε υλικά αγαθά, είτε ανθρώπους! Το τρίγωνο µε τον Άρη από τους Ιχθύς θα σε βάλει στη διαδικασία να προσπαθήσεις να κερδίσεις όσα περισσότερα µπορείς!

Σκορπιός

Σήµερα θα ασχοληθείς περισσότερο µε τις δικές σου ανάγκες. Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε κάνει να στρέψεις την προσοχή σου στα δικά σου συναισθήµατα και επιθυµίες. Το τρίγωνο µε τον Αρη από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να δραστηριοποιηθείς εκεί που θέλεις και να καταφέρεις αυτό που έχεις βάλει στο µυαλό σου.

Τοξότης

Η Σελήνη που έχει περάσει τον Σκορπιό θα αυξήσει την εν-συναίσθησή σου ώστε να είναι εύκολο να ταυτιστείς µε θέµατα των ανθρώπων που θα βρεθούν δίπλα σου. Το τρίγωνο µε τον Αρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως καλό θα ήταν σήµερα να ασχοληθείς µε δικά σου ζητήµατα και όχι να σκέπτεσαι ζητήµατα των άλλων.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και θα ανεβάσει τη διάθεσή σου, γεγονός που θα σε βάλει στη διαδικασία να βρεις τρόπο και ανθρώπους για να περάσεις καλά! Το τρίγωνο µε τον Αρη από τους Ιχθύς είναι εξαιρετικό καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις κοντά σου συµµάχους τους οποίους δεν περίµενες!

Υδροχόος

Σήµερα τα επαγγελµατικά σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο απ’ όλα καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό θα τα φέρει στο προσκήνιο. Είναι πολύ πιθανόν να προκύψει κάποια νέα επαγγελµατική υποχρέωση. Το τρίγωνο µε τον Άρη από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει ακόµα περισσότερο καθώς θα σε εφοδιάσει µε ενέργεια.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και εσύ πιθανόν να έχεις ξεκινήσει αναζήτηση πληροφοριών στο ∆ιαδίκτυο, στα βιβλία ή στους γνωστούς σου για κάτι που σε ενδιαφέρει. Το τρίγωνο µε τον Αρη από το ζώδιό σου δείχνει πως χρειάζεται να βρίσκεσαι σε κίνηση σήµερα, διαφορετικά η µονοτονία θα σε εκνευρίσει.

ζώδια