Lifestyle | 05.12.2018 13:19

Η Μέγκαν Μαρκλ συνάντησε στα κρυφά τη Μισέλ Ομπάμα

Newsroom

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Μισέλ Ομπάμα βρέθηκε στο Λονδίνο για την παρουσίαση του βιβλίου της «Becoming» και η Μέγκαν Μαρκλ θέλησε να την γνωρίσει από κοντά.

«Μίλησαν εκτενώς για την σημασία της υποστήριξης και ενδυνάμωσης των γυναικών σε όλους τους πολιτισμούς και τις κοινότητες», ανέφερε μαι πηγή στο Evening Standard. «Επίσης, μίλησαν για την εμπειρία της εγκυμοσύνης και την ανατροφή των παιδιών, αλλά και διάφορα θέματα στην εκπαίδευση των κοριτσιών».

T

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν λίγο καιρό η πρώην Πρώτη Κυρία στο περιοδικό «Good Housekeeping» είχε δώσει μερικές συμβουλές στην δούκισσα του Σάσεξ. 

«Όπως κι εγώ, έτσι και η Μέγκαν δεν είχε ονειρευτεί ποτέ ότι θα είχε μια τέτοια ζωή και η πίεση που νιώθεις – για σένα και για τους άλλους – μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ μεγάλη. Η μεγαλύτερη συμβουλή μου είναι να πάρει τον χρόνο της και να μην βιάζεται να τα κάνει όλα. Πέρασα τους πρώτους μήνες στον Λευκό Οίκο ανησυχώντας κυρίως για τις κόρες μου, φροντίζοντας να τα πάνε καλά στο νέο τους σχολείου και να κάνουν νέους φίλους προτού αρχίσω πιο φιλόδοξα έργα».

«Νομίζω ότι ακόμη κι αυτό είναι σημαντικό. Αυτό που θα έλεγα είναι πως υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες για να κάνεις πολλά καλά – και νομίζω ότι η Μέγκαν μπορεί να μεγιστοποιήσει τον αντίκτυπό της, καθώς και την δική της ευτυχία, αν κάνει κάτι που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά της», συμπλήρωσε. 

Το εξώφυλλο του περιοδικού «Good Housekeeping»

Η Μισέλ Ομπάμα πρωτοστάτησε σε αρκετές πρωτοβουλίες κατά τη διάρκεια των οκτώ χρόνων που βρέθηκε στον Λευκό Οίκο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα που αφορούσαν τη διατροφή και την υγεία των παιδιών.

Η Μέγκαν έχει ήδη συμμετάσχει σε νέα έργα από τότε που εντάχθηκε στη βασιλική οικογένεια. Πρόσφατα συμμετείχε σε ένα βιβλίο μαγειρικής προκειμένου να βοηθήσει τους πληγέντες της φωτιάς στον Πύργο Γκρένφελ. 

T
Μισέλ ΟμπάμαBecomingΜέγκαν Μαρκλ