Lifestyle|05.12.2018 18:07

Σάλος με τη δήλωση της Μπέλλα: Ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι (vid)

Newsroom

Η Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλα βρίσκεται ήδη στην εξωτική Μπανγκόκ στην Ταϋλάνδη, όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο της Miss Universe στο διαγωνισμό ομορφιάς που θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου. Η συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2night Show» προβλήθηκε χθες το βράδυ (4/12) και άφησε πολλούς θεατές εμβρόντητους - με την κακή έννοια.

Το νεαρό μοντέλο όχι μόνο παραδέχθηκε δημοσίως ότι έχει φάει χαστούκι από σύντροφό της, αλλά κατά τα λεγόμενά της δεν θεωρείται και κάτι σπάνιο. Είπε χαρακτηριστικά: «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον έντονο τσακωμό; Όποια δεν έχει φάει ή όποια δεν έχει κάνει πλαστικές λέει ψέματα».

Η δήλωσή της δημιούργησε καταιγισμό αρνητικών σχολίων στα social media, ενώ και στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά έκοψε στον αέρα το βίντεο μην πιστεύοντας στα αυτιά της. Το πάνελ συζήτησε σε πολύ έντονο ύφος το άστοχο σχόλιο της Μπέλλα, που εκπροσωπεί τη χώρα μας σε έναν διεθνή διαγωνισμό.   

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιωάννα Μπέλλα δηλώνει ότι της έχουν φερθεί άσχημα σε σχέση. Σε συνέντευξή της στο Oneman πριν από περίπου έναν χρόνο είχε δηλώσει:

«Αν και ποτέ δεν δίνω δικαιώματα. Είμαι ήσυχη. Δεν θα προκαλέσω με το τι θα βάλω, τι θα πω και πως θα φερθώ. Έχει τύχει όμως να την πατήσω.  Έχω φάει και ξύλο (και χαστούκι και μπουνιά) από κάποιον που αμέσως μετά διέγραψα από τη ζωή μου. Ήταν κάτι που με σόκαρε. O λόγος ήταν ότι, ενώ διέγραψα το facebook όπως μου ζήτησε, πίστευε ότι μπαίνω από το account της παιδικής φίλης μου».

Γρηγόρης ΑρναούτογλουΙωάννα Μπέλλα