Lifestyle | 02.02.2020 13:51

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι καβγάδες στα ταξίδια τούς άνοιξαν πόρτες

Αλέξης Μίχας

Επίσηµα ανήκει στο δυναµικό του Alpha η Αντελίνα µε ανακοίνωση που εκδόθηκε την Τετάρτη από το κανάλι: «O Alpha ενισχύει το κοµµάτι της ψυχαγωγίας καλωσορίζοντας την Αντελίνα Βαρθακούρη. Ο αυθορµητισµός και η φρεσκάδα της Αντελίνας ταιριάζουν στο προφίλ του Alpha, που επιλέγει να εκπροσωπείται από πρόσωπα που µιλούν στην καρδιά του τηλεθεατή µε αµεσότητα, οικειότητα και ειλικρίνεια. Της ευχόµαστε καλή αρχή και κάθε επιτυχία».

Λίγα λεπτά αργότερα η παρουσιάστρια στον λογαριασµό της στο Instagram πόσταρε µια φωτογραφία την ώρα που υπογράφει το νέο της συµβόλαιο, γράφοντας µεταξύ άλλων στη λεζάντα: «Χωρίς την αγάπη σας δεν θα βρισκόµουν εδώ. Ενα µεγάλο ευχαριστώ µέσα απ’ την καρδιά µου στον Alpha, στην καινούργια µου οικογένεια που άνοιξε την αγκαλιά της και µ’ εµπιστεύτηκε. Σηκώνω µανίκια, δουλεύω ασταµάτητα και µε πυξίδα πάντα τον σεβασµό και την αλήθεια εύχοµαι να φανώ αντάξια της αγάπης και της εµπιστοσύνης σας. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά, την οικογένειά µου που πάντα είναι δίπλα µου, όλους τους φίλους µου, εσάς που γνωρίζω από κοντά κι εσάς που δεν γνωρίζω...».

Προφανώς και η παρουσιάστρια θα γνωρίσει αρκετό κόσµο, καθώς, σύµφωνα µε πληροφορίες, µέσα στον Μάρτιο θα παρουσιάσει µια on the road διασκεδαστική εκποµπή, η οποία ενδεχοµένως να προβάλλεται καθηµερινά µετά την ολοκλήρωση της «Ελένης». Πάντως τα σενάρια που θέλουν την Αντελίνα διάδοχο της Μενεγάκη την επόµενη σεζόν στη ζώνη 13.00-16.00 δεν φαίνεται να έχουν βάση. Αντίθετα, σύµφωνα µε ρεπορτάζ της Φαίης Σκορδά, εφόσον τελικά αποχωρήσει η Ελένη Μενεγάκη από τον σταθµό, δεν αποκλείεται να προκύψει «ανασχηµατισµός». Πιο συγκεκριµένα, η Σταµατίνα Τσιµτσιλή να αφήσει το «Happy Day» και να µετακινηθεί στη µεσηµεριανή ζώνη του σταθµού και τη θέση της να πάρει η Ελεονώρα Μελέτη µε ένα infotainment πρωινό, ζώνη την οποία έχει υπηρετήσει και στο παρελθόν µε την «Πρωινή Μελέτη» στο Star.

T
T

O Χάρης Βαρθακούρης, όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκεται στη βραδινή ζώνη του ΣΚΑΪ παρουσιάζοντας το «Big Brother», το οποίο αναµένεται στη συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου τον Μάρτιο. Μέχρι το απόγευµα της Τετάρτης ο τραγουδιστής δεν είχε ακόµη υπογράψει συµβόλαιο, όµως, σύµφωνα µε πληροφορίες, πρόκειται για καθαρά διαδικαστικό θέµα, καθώς έχει κλείσει η συµφωνία µε το κανάλι. Το «Big Brother» θα προβάλλεται ∆ευτέρα µε Πέµπτη µετά τις «8 λέξεις», ενώ το live θα µεταδίδεται κάθε Κυριακή.

Αντελίνα ΒαρθακούρηΧάρης Βαρθακούρης