Lifestyle | 02.02.2020 16:27

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Από την ταινία μου φεύγουν οι άντρες κλαίγοντας

Newsroom

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκατσε στον καναπέ του «Dot.» και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη ζωή του με την Κατερίνα Γερονικολού και εξήγησε πώς καταφέρνει να έχει τέλειες σχέσεις με την πρώην γυναίκα του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη νέα του ταινία «... για πάντα» και αποκάλυψε πως οι άντρες φεύγουν κλαίγοντας από την αίθουσα. 

«Ναι, μετράω τα εισιτήρια από την ταινία, τα οποία είναι αρκετά, αλλά περισσότερο με ενδιαφέρει το feedback του κόσμου. Έχω παίξει σε δέκα περίπου ταινίες όλα αυτά τα χρόνια. Ήξερα τη μία πλευρά. Ήθελα να μάθω και την άλλη. Ήθελα να κάνω την παραγωγή, όπως θα ήθελα εγώ. Ως παραγωγός, ναι, έβαλα λεφτά από την τσέπη μου. Όλα αυτά τα χρόνια, είχα κάποια χρήματα στην άκρη και τα διέθεσα για την ταινία. Θα μπορούσα να τα είχα φάει στα μπουζούκια, αλλά δεν το έκανα. Σκέφτηκα ότι ήθελα να κάνω κάτι στο χώρο, αλλά δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα. Είναι μία επένδυση για το μέλλον. Ήθελα να δω αν μου πάει αυτός ο τομέας καθώς έχει διαφορετικά άγχη και υποχρεώσεις. Προς το παρόν φαίνεται πως μου πάει. Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας. Σκέφτομαι στο μέλλον να το επαναλάβω» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός. 

Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε στις αρχές του Ιανουαρίου και το σενάριο βασίζεται στην τούρκικη ταινία «Issiz Adam» (2008) του Τσαγκάν Ιρμάκ, στο οποίο ένας άντρας γνωρίζει τυχαία και ερωτεύεται κεραυνοβόλα μια άγνωστη γυναίκα. Στο έργο πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, ενώ συμμετέχουν και οι Όλγα Δαμάνη, Χάρης Μαυρουδής, Ευγενία Σαμαρά, Πένυ Αγοραστού, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρος Κυριάκος και Στέργιος Αντούλας. «Δεν υπήρξε καμία αμφιβολία για την επιλογή της Κατερίνας στην ταινία μου. Μαζί είδαμε την τουρκική και αποφάσισα να την κάνω. Επειδή το 80% της ταινίας είναι το ζευγάρι, θα έπρεπε να ήταν δύο άτομα που έχουν αρκετή χημεία μεταξύ τους. Κερδίσαμε μία ωραία κληρονομία με την Κατερίνα σε αυτή την ταινία» συμπλήρωσε.  

Γιάννης Τσιμιτσέλης