Lifestyle|11.02.2020 10:16

Βίκη Παγιατάκη - Τα ζώδια της εβδομάδας (9-15/2): Δυσκολίες φέρνει η Πανσέληνος

Βίκη Παγιατάκη

Χωρίς µεγάλες αναταράξεις αυτή η εβδοµάδα για τα παρορµητικά ζώδια (Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως, Καρκίνος). Η Πανσέληνος στις 9 επηρεάζει και όχι τόσο ευχάριστα Ταύρους, Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους.

Διαβάστε τις ετήσιες αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του 2020 της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια. 

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια την εβδομάδα 9-15 Φεβρουαρίου.

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 

Είναι πιθανό η εβδοµάδα αυτή να είναι η πιο βατή, αλλά και η πιο αποδοτική -χωρίς µεγάλη προσπάθεια- αυτού του µήνα. Η Πανσέληνος της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου δηµιουργεί µια δυναµική, ενώ η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από το Σάββατο και µετά διαµορφώνει αρκετά καλές προοπτικές για τα επαγγελματικά τα οικονοµικά αλλά και τα αισθηµατικά σας. Εως και τις 16 Φεβρουαρίου κινηθείτε πιο οργανωµένα και υπεύθυνα, γιατί και εκκρεµότητες πάσης φύσεως µπορείτε να κλείσετε και να κάνετε βελτιώσεις και εποικοδοµητικά ξεκινήµατα, µια και από τις 17 και µετά ξεκινά µια πιο απαιτητική περίοδος. Η προεργασία, λοιπόν, τουλάχιστον σε αυτά που εσείς έχετε αποφασίσει, σίγουρα θα διευκολύνει πολύ την κατάσταση. 

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ:Κυριακή και Κυριακή 16. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Τετάρτη και Πέµπτη

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

Μπορεί η Πανσέληνος της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου να έχει φέρει -ή να φέρει λίγο µετά- κάποια ανακατωσούρα, αλλά από τη ∆ευτέρα κιόλας διαµορφώνεται ένα καλύτερο κλίµα, ώστε ακόµα και ένα όχι και τόσο ευχάριστο γεγονός να αντιµετωπιστεί καλύτερα από τη µεριά σας. ∆ευτέρα και Τρίτη προσφέ
ρονται τόσο στο να διορθώσετε κάποια κακώς κείµενα όσο και να ξεκινήσετε κάτι αν είναι στα σχέδιά σας.  Σε γενικές γραµµές, έως και την Πέµπτη θα υπάρχουν καλύτερες συνθήκες για να ενεργήσετε είτε στην εργασία σας είτε στον προσωπικό σας τοµέα. Οι φίλοι εξάλλου θα είναι στο πλευρό σας και οι συµβουλές τους θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιµες. Ευνοϊκός και σε ευθεία τροχιά και ο Ερµής έως και τις 16. 

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ:Τρίτη και Τετάρτη.  ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ:Παρασκευή και Σάββατο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

Μάλλον ευπρόσδεκτη θα είναι αυτή η εβδοµάδα για εσάς, καθώς στο τέλος της ολοκληρώνεται ένας δύσκολος, µεταβατικός κύκλος που ξεκίνησε γύρω στις 4 Ιανουαρίου. Νέα δεδοµένα µέσα σε αυτό το διάστηµα δηµιούργησαν και µια νέα κατάσταση σε κάποιον τοµέα της ζωής σας, στα επαγγελµατικά, στις 
σπουδές, στην οικονοµική, την οικογενειακή ή την αισθηµατική σας ζωή. Από τις 17 και µετά σταδιακά θα µπορέσετε να κάνετε µια πιο σωστή εκτίµηση και για υπερβολέςή παραλείψεις που έγιναν, αλλά που κάποιες συνέπειες µπορεί να επιβαρύνουν µε κάποιον τρόπο το παρόν σας. Η προσοχή σας, όµως, δεν πρέπει να χαλαρώσει και σε συµφωνίες, σπουδές, συµβόλαια,  λογαριασµούς, έγγραφα, µεταφορικό µέσο και παιδιά. 

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ:Τετάρτη και Πέµπτη.  ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ:∆ευτέρα, Τρίτη και Κυριακή 16

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

Είναι αρκετά αυτά τα οποία συνηγορούν στο ότι αυτή η εβδοµάδα συγκεντρώνει περισσότερα θετικά χαρακτηριστικά συγκριτικά µε την ερχόµενη, άρα από κάθε άποψη είναι και πιο αξιοποιήσιµη. Τώρα µπορούν να τρέξουν κάπως πιο γρήγορα και πιο ικανοποιητικά θέµατα και υποθέσεις που σχετίζονται µε συµφωνίες, συµβόλαια, λογαριασµούς, αιτήσεις, έγγραφα, σπουδές, ταξίδια, µετακοµίσεις, µεταφορικό µέσο, σπουδές και παιδιά. Από τις 18 και µετά µπορεί να υπάρξουν αργοπορίες, µπερδέµατα ή ανησυχία για κάποια από αυτά. Παρότι αυτή η εβδοµάδα δεν κρίνεται και ιδιαίτερα ευνοϊκή για οικονοµικά, αισθηµατικά και σχέσεις, είναι σαφώς πιο βατή. Συζητήστε, λοιπόν, προκειµένου να µειωθούν τυχόν διαφορές. 

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ:∆ευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ:Τετάρτη και Πέµπτη

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Εννέα Φεβρουαρίου και στο ζώδιό σας κορυφώνεται η Πανσέληνος. Οταν στο ζώδιό µας συµβαίνει αυτό το φαινόµενο, υπάρχουν δύο όψεις: µία θετική, γιατί µπορεί να συµβούν γεγονότα και καταστάσεις που ενεργοποιούν δυνάµεις, και από την άλλη, µία αρνητική, δεδοµένου ότι µπορεί να υπάρξουν γεγονότα και καταστάσεις των οποίων η αντιµετώπιση δεν είναι και τόσο εύκολη. Αν έχει ήδη υπάρξει ένα όχι και τόσο ευχάριστο γεγονός στην εβδοµάδα που µόλις αποχαιρετάτε, µην περιµένετε και κάτι άλλο. Αν όχι, έχετε τον νου σας παντού στις 9. Από τη ∆ευτέρα κιόλας ξεκινήστε την επιχείρηση ανασυγκρότησης και να είστε σίγουροι ότι δεν θα τα πάτε άσχηµα. Η Αφροδίτη θα δώσει τη στήριξή της και στα οικονοµικά και στις σχέσεις.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ:  Τετάρτη και Πέµπτη. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ:Παρασκευή και Σάββατο

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Επιτέλους τέλος! Αυτό θα µπορέσετε πια µε ανακούφιση να αναφωνήσετε στο τέλος αυτής της εβδοµάδας. Τη ∆ευτέρα στις 17 τυπικά κλείνει ένας δύσκολος µεταβατικός κύκλος, ο οποίος ξεκίνησε γύρω στις 4 Ιανουαρίου. Ηταν τα επαγγελµατικά; Η υγεία; Κάποιο οικογενειακό, οικονοµικό ή αισθηµατικό θέµα; Κάτι διαφορετικό για τον καθένα σας, φυσικά. Φανείτε, λοιπόν, περισσότερο προσεκτικοί, ψύχραιµοι και συνεργάσιµοι αυτή την εβδοµάδα – και ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήµερο του ζωδίου σας. Ακόµα, τα µάτια σας δεκατέσσερα σχετικά µε αποδείξεις, συµβόλαια, συµφωνίες, λογαριασµούς, σπουδές ταξίδια, µετακοµίσεις και παιδιά. Η ερχόµενη εβδοµάδα δίνει απαντήσεις σε θέµατα αισθηµατικά. 

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: ∆ευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή 16

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Μπορεί η αντίθεση της Αφροδίτης µε το ζώδιό σας αυτή -και όχι µόνον αυτήν– την εβδοµάδα να δηµιουργεί κάποιες... αρρυθµίες σε οικονοµικά και αισθηµατικά, αλλά έστω και έτσι αυτή η εβδοµάδα υπερτερεί της επόµενης σε πολλά. Με τον Ερµή σε ευθεία τροχιά -κάτι που δεν θα είναι έτσι στην ερχόµενη- µπορείτε να βελτιώσετε, να ξεκαθαρίσετε και να ξεµπερδεύετε µε θέµατα που σχετίζονται µε συµφωνίες, συµβόλαια,  έγγραφα πάσης φύσεως, όπως και µε παιδιά, ταξίδια, µετακοµίσεις και σπουδές. Οσοι είστε γεννηµένοι στο πρώτο δεκαήµερο µην υποκύπτετε στην υπεραισιοδοξία. Αντίθετα, να τηρείτε το µέτρο. Οπου διαβλέπετε ανατροπή ή κάτι που δεν πάει καλά, ενεργήστε βοηθητικά τώρα.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: ∆ευτέρα, Τετάρτη  ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Πέµπτη και Παρασκευή

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η 8η και η 9η Φεβρουαρίου είναι οι ηµέρες που χρωµατίζονται από την Πανσέληνο που πραγµατοποιείται στις 9 στον Λέοντα και που σας επηρεάζει. Απαιτείται λοιπόν µια γενικότερη προσοχή. Οπως και να έχει, από τη ∆ευτέρα κιόλας, µε µια πιο καθαρή εικόνα, θα µπορέσετε ακόµα και εκεί που έχει προκύψει κάποιο πρόβληµα να το αντιµετωπίσετε πιο εύστοχα. Η συνέχεια της εβδοµάδας προσφέρεται για να κάνετε κινήσεις που θα συµβάλουν θετικά στο να δηµιουργηθεί µια οµαλότητα στην καθηµερινότητά σας αλλά και να προχωρήσουν κάπως πιο ικανοποιητικά τα σχέδιά σας. Σε καλή τροχιά, επίσης, συµφωνίες, συµβόλαια, σπουδές, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως, ταξίδια και µετακοµίσεις. 

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ:∆ευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή 9

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Εντονη -θετικά και αρνητικά- και αυτή η εβδοµάδα αλλά και σύνθετη, αφού διατηρεί ακόµα την πίεση, τον ανταγωνισµό, την προσπάθεια αλλά και τη δυνατότητα να καταφέρετε και πράγµατα που θέλετε και επιδιώκετε. Το κλείσιµο αυτής της εβδοµάδας µπορεί να κάνει κάπως πιο προβλέψιµη την κατάσταση στους βασικούς τοµείς της ζωής σας. Τόσο αυτή την εβδοµάδα και περισσότερο την ερχόµενη απαιτείται παντού υποµονή και προσοχή σε αποδείξεις, λογαριασµούς, κάρτες, συµφωνίες, συµβόλαια, αιτήσεις, έντυπα, έγγραφα πάσης φύσεως, σπουδές, παιδιά, ταξίδια και µεταφορικό µέσο. Η Αφροδίτη βοηθά οικονοµικά και αισθηµατικά, αλλά προσοχή στα λόγια και στη συµπεριφορά σας. 

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή, Τετάρτη, Πέµπτη. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: ∆ευτέρα και Τρίτη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Με καλές προοπτικές έρχεται η δεύτερη εβδοµάδα του Φεβρουαρίου για εσάς, ιδιαίτερα στο ξεκίνηµα αλλά και στο τελείωµά της. Βεβαίως η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό αυξάνει τα έξοδα ή µειώνει κάπως τα έσοδά σας και ακόµα µπορεί να δηµιουργήσει κάποιες ανωµαλίες σε σχέσεις και αισθηµατικά. Οπως και να έχει, δεν πρόκειται για δυσκολίες µη αντιµετωπίσιµες. Ο Ερµής έως τις 16 θα βρίσκεται σε ευθεία τροχιά -από τις 17 και µετά γυρίζει ανάδροµος-, άρα και ο διάλογος µπορεί παντού να δώσει καλά αποτελέσµατα και µια σειρά τοµέων και θεµάτων µπορούν να έχουν καλύτερη εξέλιξη. Σπουδές, συµφωνίες, συµβόλαια, αιτήσεις, κάρτες, λογαριασµοί, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως είναι µερικά από αυτά. 

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: ∆ευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Τετάρτη και Πέµπτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Τόσο το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου όσο και η Κυριακή 9 είναι δύο κάπως ιδιαίτερες ηµέρες, καθώς χρωµατίζονται από την Πανσέληνο που γίνεται απέναντί σας στον Λέοντα. Συνεταιρισµοί -παλαιοί µε τυχόν εκκρεµότητες- τωρινοί ή µελλοντικοί, σχέσεις και συνεργασίες δείχνουν περισσότερο τις αδυναμίες τους. Φυσικά ό,τι έχει γερό υπόβαθρο µπορεί να... ταρακουνηθεί κάπως, αλλά θα αντέξει. Μάλιστα, ακόµα και αν η ∆ευτέρα και η Τρίτη δεν καταφέρουν να αποκαταστήσουν νέες ισορροπίες, είναι η Τετάρτη και η Πέµπτη που µπορεί να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Αρης σε καλή προς το ζώδιό σας θέση θα σας εφοδιάσει µε δύναµη, αντοχή και αποφασιστικότητα για να αντιµετωπίσετε τις κακοτοπιές.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τετάρτη και Πέµπτη.  ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή, Παρασκευή και Σάββατο

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ηδεύτερη εβδοµάδα του Φεβρουαρίου είναι η τελευταία ενός δύσκολου µεταβατικού διαστήµατος που ξεκίνησε γύρω στις 4 Ιανουαρίου. Επαγγελµατικά, σχέσεις και προτεραιότητες µπορεί να άλλαξαν σε κάποιον βαθµό, ενώ η ρευστότητα που επικρατούσε σίγουρα δεν σας άφησε ανεπηρέαστους και ψυχικά. 
Η µάχη όπως φαίνεται προκειµένου να υπερασπιστείτε τη θέση, τις απόψεις σας και τα κεκτηµένα σας δεν σταµατά µέχρι και τις 16, για αυτό οπλιστείτε µε λίγη υποµονή ακόµα. Επειτα από αυτή την ηµεροµηνία να κάνετε... ταµείο και να δείτε τι χάσατε και πού αλλά και πού κερδίσατε. Αν στο διάστηµα αυτό έχει διαρραγεί µια σχέση που σας ενδιαφέρει και θέλετε να την αποκαταστήσετε, στην επόµενη εβδοµάδα θα δείτε το πώς και αν πρέπει.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Παρασκευή και Σάββατο. ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: ∆ευτέρα και Τρίτη

ζώδιααστρολογικές προβλέψειςζωδιακός κύκλοςΒίκη Παγιατάκη