Lifestyle|07.12.2018 09:44

Τα ζώδια της Παρασκευής (7/12)

Newsroom

Κριός

Η Νέα Σελήνη σήµερα στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει πως θα αναζητήσεις τρόπους να κερδίσεις γνώσεις και πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους πνευµατικούς σου ορίζοντες. Καλό θα ήταν να εστιάσεις αποκλειστικά σε αυτό τον τοµέα καθώς γύρω σου µπορεί να υπάρχουν αρκετές πηγές έντασης.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη σήµερα στον Τοξότη θα εγείρει ζητήµατα που σχετίζονται µε οικονοµικά, επιχειρηµατικά σχέδια και έρωτες! Αυτοί οι τοµείς θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα σήµερα καθώς επιθυµείς να κλείσεις γεγονότα του παρελθόντος. Η ηµέρα δεν είναι ιδανική για κάτι τέτοιο, γι’ αυτό κατέβασε λίγο ταχύτητες.

Δίδυµοι

Η Νέα Σελήνη που πραγµατοποιείται σήµερα στον Τοξότη θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να µάθεις καλύτερα τους ανθρώπους δίπλα σου, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελµατικό επίπεδο. Είναι πιθανόν να θελήσεις να βρεις τρόπο ώστε να έρθεις πολύ κοντά µε συνεργάτες ή µε τον/τη σύντροφό σου.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη που πραγµατοποιείται σήµερα στον Τοξότη θα σε βάλει στη διαδικασία να κλείσεις κεφάλαια που σχετίζονται µε δουλειές, υποχρεώσεις και εργασιακά. Οταν τα κλείσεις θα µπορέσεις να κάνεις απολογισµό και να δεις τις εµπειρίες που αποκόµισες, την προσπάθεια που κατέβαλες και το κέρδος.

Λέων

Η Νέα Σελήνη που πραγµατοποιείται σήµερα στον Τοξότη θα σου δηµιουργήσει την επιθυµία να ερωτευτείς! Αν έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου και είσαι ερωτευµένος/η θα νιώσεις την επιθυµία να ασχοληθείς αποκλειστικά και µόνο µε εκείνον/η. Βέβαια θα πρέπει να προσέξεις µήπως δηµιουργήσεις ασφυκτική ατµόσφαιρα.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που πραγµατοποιείται σήµερα στον Τοξότη θα φέρει στην επιφάνεια παράπονα που έχεις είτε από τους δικούς σου είτε από το επαγγελµατικό σου περιβάλλον. Είναι πιθανόν να βρίσκεσαι σε µια φάση αναστάτωσης. Η ηµέρα µπορεί να εντείνει αυτό το συναίσθηµα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/ή.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη σήµερα στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει την ανάγκη σου για µια αλλαγή στους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Είναι πιθανόν να νιώσεις πως µε κάποιους από αυτούς δεν έχεις πλέον να πεις τίποτα, γι’ αυτό ακόµα και η συµπεριφορά σου απέναντί τους µπορεί να αλλάξει.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη σήµερα στο ζώδιο του Τοξότη θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να αναζητήσεις νέους πόρους προκειµένου να µη νιώθεις ανασφάλεια. Είναι πιθανόν ήδη να επεξεργάζεσαι το πώς να ζητήσεις αύξηση ή να φέρεις µια συµφωνία στα µέτρα σου. Η ηµέρα δεν ενδείκνυται για τελεσίδικες αποφάσεις.

Τοξότης

Νέα Σελήνη σήµερα στο ζώδιό σου θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να τεστάρεις κατά πόσο είσαι σηµαντικός/ή για εκείνους που έχεις δίπλα σου. Από τη µία θα νιώθεις πως είσαι το κέντρο του κόσµου, από την άλλη θα έχεις ανάγκη δίπλα σου κάποιον που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου!

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη σήµερα στον Τοξότη θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να στραφείς στα ενδότερα και να ακούσεις τα συναισθήµατα και τις επιθυµίες σου. Αυτή η ενδοσκόπηση είναι πιθανόν να σε αποµακρύνει προσωρινά από τους γύρω σου, όµως να ξέρεις πως η συζήτηση µε τον εαυτό σου θα είναι ό,τι καλύτερο για σήµερα.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη που πραγµατοποιείται σήµερα στο ζώδιο του Τοξότη θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να έρθεις σε επαφή µε τους φίλους και τους αγαπηµένους σου. Η αλήθεια είναι πως θα είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός/ή και εξωστρεφής, γι’ αυτό µε όσο περισσότερο κόσµο συναναστραφείς τόσο καλύτερα θα περάσεις.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη σήµερα στον Τοξότη µπορεί να φέρει ιδέες που σχετίζονται µε την καριέρα σου και αυτές, µε τη σειρά τους, τρόπους για να τις πραγµατοποιήσεις. Η δηµιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει ακόµα και σε επαγγελµατικά ζητήµατα, ωστόσο να είσαι προσεκτικός/ή και να µην παρασυρθείς από µεγάλες επιθυµίες.

ζώδιαωροσκόπιο