Lifestyle|07.12.2018 12:50

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παίρνει θέση στην κόντρα Παπαδόπουλου - Σφακιανάκη

Newsroom

O Γιώργος Παπαδόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε με ένα μακροσκελές κείμενο τους θαυμαστές του ότι αποχωρεί από το σχήμα που θα συμμετείχε στο Gazi Live, με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για σήμερα (7/12).

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεργάζεται μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο στενά τα τελευταία χρόνια, ενώ ανάμεσά τους έχει αναπτυχθεί μια πολύ δυνατή φιλία. Η διάσημη τραγουδίστρια θέλησε να σχολιάσει τα τεκταινόμενα, γράφοντας κάτω από τη δημοσίευση του Κύπριου τραγουδιστή. 

«Αγαπημένε μου φίλε Γιώργο. Εσύ είσαι ένα λαμπρό παράδειγμα καλλιτέχνη. Είσαι ταλαντούχος αξιοπρεπής και δοτικός. Αυτή, λοιπόν, είναι και η απάντησή σου. Έπραξες πολύ σωστά και είμαι μαζί σου σε όλα. Πάντα δίπλα σου. Σ’ άγαπώ πολύ».

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Πρωινό», τα ονόματα που είναι πιθανά για να αντικαταστήσουν τον Γιώργο Παπαδόπουλο είναι τρία. Πρόκειται για τους Kings, τον Νίκο Βουρλιώτη και τον Κώστα Μαρτάκη. Φαβορί αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι ο Νίκος Βουρλιώτης, ο οποίος έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με το Νότη Σφακιανάκη.

Νατάσα ΘεοδωρίδουΓιώργος Παπαδόπουλος