Lifestyle|08.12.2018 13:43

O πρίγκιπας Παύλος και η Μαρί Σαντάλ στο Vanity Fair (pics)

Newsroom

Η ισπανική έκδοση του Vanity Fair επέλεξε τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, τη νύφη του και την εγγονή του για να κοσμήσουν το εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου. 

Στις σελίδες του περιοδικού, η Μαρί Σαντάλ υπερασπίζεται την ελευθερία της ως δημόσιο πρόσωπο, αλλά και την θέση της ως μέλος μιας βασιλικής οικογένειας, ως επιχειρηματία, ως επικεφαλής της οικογένειας και ως άνθρωπο με επιρροή στην κοινή γνώμη, στο Διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα, των οποίων η δύναμη και τα αποτελέσματά τους φαίνεται να είναι κρίσιμα.

«Ο Παύλος είναι η συνείδησή μου. Όταν τον παντρεύτηκα, ποτέ δεν ένιωσα ότι έπρεπε να τον καθοδηγήσω ή να με καθοδηγήσει. Με έκανε πάντα να νιώθω ότι θα μπορούσαμε να είμαστε οι ίδιοι, να περπατάμε μαζί χέρι-χέρι. Δεδομένου ότι είμαι μαζί του, είναι ο καλύτερος σύμβουλος μου», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαρί Σαντάλ για τον σύζυγό της. 

«Όταν αποκτήσαμε τα παιδιά μας, θέλαμε να τα μεγαλώσουμε στην Ευρώπη, για να μην χάσουν την ιστορία τους και τις αξίες τους. Τα πεθερικά μου ζούσαν ακόμα στο Λονδίνο και θέλαμε να μεγαλώσουν κοντά στους παππούδες τους», ανέφερε, θέλοντας να τονίσει την ιδιαίτερη σχέση που έχουν τα παιδιά της με τους παππούδες τους, Βασιλείς Κωνσταντίνο και Άννα Μαρία. 

Μαρί Σαντάλ