Lifestyle|11.03.2020 17:03

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να απολογούμαι που δεν είχα μαλλιά»

Newsroom

Όταν η θεατρική σκηνή μεταφέρεται στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1, τότε οι ηθοποιοί και συνεργάτες Κατερίνα Λέχου και Αντίνοος Αλμπάνης δίνουν «ρεσιτάλ»… συζήτησης. Ο ηθοποιός μοιράστηκε τις αναμνήσεις του από την καλλιτεχνική του πορεία, τις απόψεις του για την προσωπική ευτυχία, αλλά και την οπτική του για τη ζωή, ιδίως έπειτα από τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε

«Η δική μου ανάγκη από ένα σημείο και έπειτα ήταν να επικοινωνήσω το όποιο πρόβλημα είχα ώστε να νιώσω εγώ καλύτερα με τον εαυτό μου και να μην χρειάζεται να απολογούμαι για διάφορα πράγματα, όπως την περίοδο που δεν είχα μαλλιά. Ο κόσμος έχει συνηθίσει να έχει άποψη για μας και την εικόνα μας. Πολλές φορές αν δεν του αρέσει αυτό που του προτείνουμε μπορεί να γίνει πολύ σκληρός. Αν δεν είσαι καλά σε μία περίοδο και δεν μπορείς να διαχειριστείς τη σκληρότητα που δέχεσαι, μπορεί να σε καταρρακώσει» ανάφερε αρχικά ο ηθοποιός.

T

Ήθελα και εγώ να βάλω ένα όριο. Με βοήθησε πάρα πολύ γιατί κόπηκαν μαχαίρι τα σχόλια περί αυτού του θέματος. Από εκεί και πέρα είναι μία καλή ευκαιρία να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ με έναν τρόπο κάποιους ανθρώπους σαν και εμένα που μπορεί να ντρέπονται. Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Δεν κάνει διακρίσεις αυτό το πράγμα» συμπλήρωσε. 

καρκίνοςΑντίνοος Αλμπάνης