Lifestyle|24.03.2020 09:45

Κορονοϊός: Τι... τρελό κάνουν οι διάσημοι για να αντέξουν το #μένουμε_σπίτι

Newsroom

Την οδηγία Μένουμε Σπίτι ακολουθούν και γνωστα ονόματα της ελληνικής showbiz, που δεν έχασαν ευκαιρία να κάνουν αναρτήσεις στα social media για να δείξουν πώς περνούν τον χρόνο τους τώρα που βρίσκονται σε εθελούσια καραντίνα λόγω του νέου κορονοϊού. Κάποιοι τραγουδούν, κάποιοι δίνουν συμβουλές προς... ναυτιλομένους, άλλοι κάνουν γιόγκα και μαγειρεύουν, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που παίζουν ποδόσφαιρο με ένα ρολό χαρτί τουαλέτας αντί για μπάλα.

Διαβάστε ακόμα: #Μένουμε_σπίτι: Μάλαμας, Γραμμένος και Chris Martin τραγουδούν από τον καναπέ τους

Η Δέσποινα Βανδή ασχολείται με τον σκύλο της, με τη μαγειρική και κάνει online γυμναστική, προτείνοντας σε όλους να μείνουν σπίτι σύμφωνα με τις οοδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

T

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όπως και όλοι οι συντελεστές του MasterChef, βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό λόγω κορονοϊού. Ο σεφ πήρε την κιθάρα του και άρχισε να τραγουδάει την αγαπημένη επιτυχία του αξέχαστου Λουκιανού Κηλαηδόνη, το «Θα κάτσω σπίτι». Την ερμηνεία του διέκοψε ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα του στην οποία συνέστησε επίσης να... κάτσει σπίτι: «Παλουκώσου σπίτι».

T

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αψηφά τους νόμους της βαρύτητας με το μήνυμα: «Μένουμε σπίτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει, μένουμε αδρανείς».

T

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε λίστα με τις δραστηριότητες που θα την απασχολήσουν τις ημέρες της καραντίνας. Βέβαια να θυμήσουμε ότι μετά τη διακοπή μιας εβδομάδας το «Ευτυχείτε» επιστρέφει στη συχνότητα του Open το πρωί της Δευτέρας 23 Μαρτίου, στο καθιερωμένο μας ραντεβού στις 9:50.

T

Η Ελένη Πετρουλάκη προτείνει ένα 20λεπτο γυμναστικής: «Γυμνάσου στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό. Και όμως μπορείς ...»

T

Η Πόπη Τσαπανίδου διοργανώνει κάθε απόγευμα στα social media συζήτηση με ειδικούς και απλούς χρήστες για όλα όσα μας απασχολούν.

Ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος κάνει ηλιοθεραπεία στο μπαλκόνι του πάνω σε ένα τραπέζι...

T

O Γιώργος Γεροντιδάκης από τις Αγριες Μέλισσες κάνει «ποδαράκια» με χαρτί τουαλέτας, στο πλαίσιο του «toilet paper challenge».

T

Διαλογισμό μεταξύ άλλων έκαναν η Χριστίνα Μπόμπα και η Τόνια Σωτηροπούλου:

T
T

διάσημοιΚορονοϊόςΛεωνίδας ΚουτσόπουλοςΔέσποινα ΒανδήΜένουμε ΣπίτιΚατερίνα ΚαινούργιουΠόπη Τσαπανίδου