Lifestyle|31.03.2020 18:47

Ο Όζι Όσμπορν ανέβαλε τη θεραπεία για το Πάρκινσον στην Ελβετία λόγω του κορονοϊού

Newsroom

Η Σάρον Όσμπορν, η οποία είναι η σύζυγος του Όζι, επιβεβαίωσε ότι το προγραμματισμένο ταξίδι του 71χρονου ρόκερ στην Ελβετία τον Απρίλιο για ιατρική περίθαλψη έχει ακυρωθεί εξαιτίας του κορονοϊού. Ο «Πρίγκιπας του Σκότους» είχε προγραμματίσει να βρεθεί στις 8 Απριλίου στην Ελβετία, ώστε να ξεκινήσει θεραπεία για τη νόσο του Πάρκινσον, αλλά τώρα εξαιτίας της εξάπλωσης της επιδημίας ιού και των μέτρων που έχουν ληφθεί το ταξίδι αναβάλλεται μέχρι τα πράγματα να ηρεμήσουν.

«Πρέπει να ακυρώσουμε το ταξίδι μας στην Ελβετία. Είχαμε προγραμματίσει να πάμε στις 8 Απριλίου για να ξεκινήσει την θεραπεία του, αλλά πρέπει να το ακυρώσουμε» δήλωσε η Σάρον στην εκπομπή «The Talk» του CBS. «Είμαστε κλεισμένοι μέσα, όπως όλοι, προσπαθούμε να είμαστε απομονωμένοι και ήρεμοι και περιμένουμε. Πιστεύω ειλικρινά ότι είναι τόσο τρομακτική περίοδος για να είναι πραγματική» πρόσθεσε.

«Δεν μπορώ να το κρύψω άλλο, έχω Πάρκινσον»

Ο γερόλυκος της ροκ και των Black Sabbath, Όζι Όζμπορν (Ozzy Osbourne), αποκάλυψε πριν λίγο καιρό ότι πάσχει από Πάρκινσον και παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί άλλο να κρύψει τον πόνο του. Σύμφωνα με τον Όζι οι γιατροί δεν είναι ακόμα βέβαιοι εάν ο πόνος και το Πάρκινσον προκλήθηκαν από την πτώση ή σχετίζονται με τη χειρουργική επέμβαση.Ο λόγος που βγήκε στην τηλεόραση για να μιλήσει για το πρόβλημα της υγείας του ήταν κάποια αρκετά δημοσιεύματα, τα οποία τον παρουσίαζαν «ετοιμοθάνατο». «Θέλω να είμαι ειλικρινής για την κατάστασή μου και απέναντι στους φαν μου».

«Ήταν μεγάλη πρόκληση για εμάς όλα όσα μας έχουν συμβεί. Έπρεπε να κάνω επέμβαση στον αυχένα μου και μάλλον αυτό επηρέασε όλα μου τα νεύρα. Έμαθα ότι πάσχω από μια ελαφριά μορφή…» Μην μπορώντας να συνεχίσει την πρόταση, μπήκε μπροστά η σύζυγός του Σάρον και είπε: «Λέγεται Parkin 2, μια μορφή Πάρκινσον. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι αυτής της νόσου».

«Δεν πρόκειται για θανατική καταδίκη αλλά επηρεάζει όλα τα νεύρα του σώματος. Έχεις μια καλή μέρα, άλλη μια καλή μέρα και έρχεται και η χειρότερη».

Όζι ΌσμπορνΠάρκινσον