Τζένη Μπαλατσινού: Η χιουμοριστική φωτογραφία με τα μαλλιά του Κικίλια στην καραντίνα
Ετοιμος για κούρεμα ο Βασίλης Κικίλιας, σύμφωνα με τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο σπίτι με τον σύζυγό της Βασίλη Κικίλια έμεινε τις ημέρες της καραντίνας λόγω κορονοϊού η Τζένη Μπαλατσινού, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών. Λίγες ώρες πριν λήξει ο εγκλεισμός λόγω πανδημίας και πριν μεταβούμε σταδιακά στην κανονικότητα από αύριο Δευτέρα 4 Μαΐου, η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram μια χιουμοριστική φωτογραφία του συζύγου της.
Το «φουντωτό» μαλλί του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, έγινε viral την περασμένη εβδομάδα, όταν εμφανίστηκε σε σύσκεψη, χωρίς το συνηθισμένο του... κούρεμα. Συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας εμφανίστηκε με ασυνήθιστα σγουρό μαλλί, λόγω της καραντίνας, καθώς τα κομμωτήρια και τα κουρεία είναι κλειστά από τα μέσα Μαρτίου.
Κάνοντας χιούμορ με τα μαλλιά του συζύγου της η Τζένη Μπαλατσινού τον φωτογράφησε μαζί με τον τετράποδο φίλο της οικογένειας και έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram: «Αύριο κουρευόμαστε.. όλοι… Καλή Κυριακή!»
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



