Πάνος Ρεντούμης: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός που συμμετείχε στο «Ρετιρέ»
Ο Πάνος Ρεντούμης έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη σειρά «Το Ρετιρέ» και υποδυόταν τον νεαρό που ήθελε να κερδίσει την καρδιάς της Έλντας Πανοπούλου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η ξαφνική είδηση του θανάτου τού Πάνου Ρεντούμη. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του από τη σύζυγό του Άντα. Oι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πνευμονικό οίδημα.
Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook. «O πόνος φέτος δεν έχει τέλος. Ένας από τους καλύτερους μου φίλους, ένας αξιαγάπητος ηθοποιός, ένας άνθρωπος που μας έδεσαν τόσα πολλά στην ζωή και την δουλειά που τόσο λάτρευε, έφυγε ξαφνικά. Βαριά η οδύνη αγαπημένε μου φίλε. Σε χαιρετούν όλοι οι ηθοποιοί».
Ο «Δημήτρης, Θανάσης ή Θάνος» όπως τον αποκαλούσε η Κατερίνα Γιουλάκη στη σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη, εκτός από το «Ρετιρέ» συμμετείχε κατά καιρούς και σε άλλες γνωστές σειρές, όπως: «Έγκλημα και πάθος», «Αληθινοί έρωτες», «Αν μ΄ αγαπάς», «Ανατομία ενός εγκλήματος», «Το τρίτο στεφάνι» και «Πάνω από το νόμο», ενώ πρόσφατα τον είδαμε στην καθημερινή σειρά «Μια στιγμή 2 ζωές».
Η Γαλλία βγαίνει μπροστά για την ειρήνη στην Ουκρανία: Οι πρωτοβουλίες Μακρόν για στρατιωτική αυτονομία στην Ευρώπη
«Χτύπημα για την τρομοκράτησή μας»: Τι καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού μετά τον έλεγχο στα γραφεία του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών
Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS
Οικογένεια Μπέκαμ: Unfollow στα social media – Νέα ένταση στις σχέσεις με τον Μπρούκλιν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



