Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει στην εκπομπή» αναφέρει ο Κρατερός Κατσούλης
Την προηγούμενη Πέμπτη, η Κατερίνα Καραβάτου είχε εμφανιστεί στην έναρξη της εκπομπής, αλλά ένιωσε μία αδιαθεσία και αποχώρησε από το πλατό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Από την περασμένη εβδομάδα, η Κατερίνα Καραβάτου απουσιάζει από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Το πρωί της Δευτέρας (1/2), ο Κρατερός Κατσούλης, αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές, τους ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας της.
«Δεν είναι η Κατερίνα εδώ, αυτό είναι πάλι σαφές. Το βλέπετε όλοι, το ξέρετε όλοι. Είναι καλύτερα. Δεν είναι ακόμη τόσο καλά ώστε να μπορεί να είναι εδώ. Βεβαίως ευχόμαστε και εκείνη και όλοι μας πολύ πολύ σύντομα να μπορεί να επιστρέψει. Δεν ξέρουμε πότε θα είναι αυτό για να μην λέμε κάθε μέρα αύριο και αύριο. Το συντομότερο δυνατό θα συμβεί» εξήγησε ο ίδιος στην έναρξη της σημερινής εκπομπής.
Διαβάστε ακόμη
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




