Στάθης Αγγελόπουλος: Δίνει μάχη με τον κορονοϊό - Η μητέρα του δηλώνει «κατά του εμβολίου»
Η μητέρα του τραγουδιστή, Άννα Βασιλείου, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του γιου της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία» νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες ο γνωστός τραγουδιστής, Στάθης Αγγελόπουλος, οποίος νοσεί με κορονοϊό. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση του τραγουδιστή έχει αρχίσει να βελτιώνεται. Σε κάθε περίπτωση, έχει ακόμη αρκετό δρόμο να διανύσει μέχρι να αποφύγει τελείως τον κίνδυνο.
Η μητέρα του τραγουδιστή, Άννα Βασιλείου, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του γιου της. «Ο Στάθης κόλλησε κορονοϊό και είναι τώρα μία εβδομάδα στο Σωτηρία. Ξεπεράσαμε τον κίνδυνο. Ήταν έτοιμοι να τον διασωληνώσουν. Τελευταία στιγμή βελτιώθηκε η κατάστασή του, οπότε περάσαμε τον κίνδυνο. Είναι ακόμα στην εντατική. Αύριο πρέπει να τον βγάλουν, αλλά θα είναι ακόμη μια βδομάδα, δύο πιστεύω γιατί έχει πρόβλημα, έχει άσθμα. Το εμβόλιο δεν το έχει κάνει» δήλωσε.
Και συνέχισε: «Είμαστε κατά του εμβολίου. Έχω περάσει τον κορονοϊό, ο γιος μου πέρασε και η κόρη μου πέρασε. Όλοι μας το έχουμε περάσει, πριν το περάσει ο Στάθης».
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τρολάρει τον Χαρδαλιά για τα μέτρα της Μυκόνου
Λίτσα Πατέρα: Η… κρούση της Ελένης Μενεγάκη στην αστρολόγο - Αποχωρεί από τον ΑΝΤ1;
Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Παντρεύονται στη Σύρο με πολιτικό γάμο
Στην αντεπίθεση οι αγρότες για τους κλειστούς δρόμους: Καταγγέλλουν «εντολή Μαξίμου» στην ΕΛΑΣ - Τα τρία αιτήματά τους
Η απίστευτη ιστορία συνταξιούχου σε κοντέινερ - Σεισμόπληκτος και πλημμυροπαθής του Daniel ζει χωρίς ρεύμα επί 6 μήνες
Νεκρό βρέφος στην Αθήνα: «Αν είναι αυτό που υποψιάζομαι, θα τον βάλω στο χώμα» - Οργή της γιαγιάς κατά του πατέρα
«Η χρονιά του χταποδιού»: Πώς η κλιματική αλλαγή οδήγησε στην αύξησή του στην Αγγλία και τι σημαίνει αυτό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




