Finos Films: Ξεκαρδιστικό βίντεο με τα «μαργαριτάρια» του ελληνικού κινηματογράφου
«Όσο πιο καλλιεργημένος ήταν ο ηθοποιός, τόσο καλύτερα έπαιζε τον αμόρφωτο» σημειώνει η Finos Film στο βίντεο που ανήρτησε για την ημέρα αναλφαβητισμού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα απολαυστικό βίντεο, το οποίο περιλαμβάνει μερικά από τα καλύτερα «μαργαριτάρια» του ελληνικού κινηματογράφου ανήρτησε το κανάλι Finos Films με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναλφαβητισμού.
«Τον καιρό που γυρίζονταν οι ταινίες του Φίνου, τα λεκτικά παραπτώματα ήταν πολύ συνηθισμένα, ειδικά στην επαρχία. Έτσι, γεννήθηκαν μοναδικές ατάκες στα σενάρια των ταινιών. Και φυσικά, όσο πιο καλλιεργημένος ήταν ο ηθοποιός, τόσο καλύτερα έπαιζε τον αμόρφωτο...», σημειώνει η Finos Film στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση.
Ράλι Ακρόπολης: Κλειστό το κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Παραιτείται ο Θοδωρής Ζαγοράκης από την ΕΠΟ
Διαβάστε ακόμη
Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη και Ζελένσκι πριν τη Σύνοδο Κορυφής - «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ουκρανία»
«Δεν δίνουν αποζημίωση για τον νεκρό πατέρα μου» - Συγκλονίζει συγγενής θύματος στα Τέμπη
Ευρωπαϊκή έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα: Η Ελλάδα στην ίδια λίστα με τριτοκοσμικές χώρες!
SOS από Kaspersky: Διαρροή 2 εκατομμυρίων τραπεζικών καρτών από κακόβουλο λογισμικό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr