Τάσος Ξιαρχό: «Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω» - Επανήλθε με βίντεο στο TikTok
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Όσο τον αναζητούσε η αστυνομία, αφού ο ίδιος απειλούσε να αυτοκτονήσει μετά τις αντιδράσεις για τα σχόλιά του σε βάρος μίας κοπέλας, ο Τάσος Ξιαρχό έδωσε σημεία ζωής στο TikTok με ένα βίντεο το οποίο και κατέβασε μερικά λεπτά αργότερα.
Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι
«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά, αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς, τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι, μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη», ανέφερε ο Τ. Ξιαρχό στο βίντεο.
Στη συνέχεια, έγραψε: «όταν αποφασίσετε να στείλετε σε κάποιον την ευχή: Εύχομαι να πεθάνεις, τότε σκεφτείτε αν όντως αξίζει. Όταν εσείς πράξετε λάθος, να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν: Αυτός ψέματα το έκανε, για να τον λυπηθούν. Ε, τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι, σκέφτονται κακοπροαίρετα».
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




