Κάθε Μέρα Chef: Η γιορτινή κουζίνα του Βαγγέλη Δρίσκα είναι OPEN με πολλές γευστικές εκπλήξεις
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Ο Βαγγέλης Δρίσκας στρώνει το γιορτινό τραπέζι δίνοντας πολλές ιδέες για ένα πλούσιο και γευστικό μενού. Σουβλάκια με πικάντικο σαλάμι, μικρά καλτσόνε με μοτσαρέλα και χοιρινό φιλέτο, σαλάτα με μήλο, ρόδι και κρουτόν παρμεζάνας, γαρίδες με κανταΐφι, αλλά και σπρινγκ ρολς με κόκκινο χούμους και πατάτες ογκρατέν.
Ο πολυβραβευμένος σεφ δείχνει όλα τα βήματα για την πιο αρωματική, ζουμερή και νόστιμη χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα: από τη μαρινάδα και τα μυρωδικά, για το πιο νόστιμο ψαχνό, μέχρι και τη γέμιση. Δίνει όμως και πολλές άλλες ιδέες για γιορτινά κρέατα για το τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς: κοτόπουλο γεμιστό με ξερά φρούτα, χοιρινό με μέλι, πορτοκάλι και ουίσκι, μοσχαράκι με κρασί, δαμάσκηνα και σύκα, φιλέτο με σάλτσα μανιταριών και γεμιστό στήθος κοτόπουλου με ψητά ντοματίνια.
Από το «Κάθε μέρα Chef» όμως δε λείπουν και τα «Γλυκά της Γιορτής»: τούρτα σοκολάτας, χριστουγεννιάτικα τσουρεκάκια με κρόκο, γιορτινά τρίγωνα με γέμιση μπακλαβά και κρέμας, Cheesecake μελομακάρονο, την απόλυτη πορτοκαλόπιτα αλλά και την πολίτικη βασιλόπιτα!
Ο Βαγγέλης Δρίσκας στα καλύτερά του, με το πιο γιορτινό «Κάθε Μέρα Chef».
Αλλαγή φρουράς με Ζίπκα για την Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων - Εντυπωσιακές εικόνες
Πραγματογνώμονας για Τέμπη: «Δεν μπορεί η φωτιά να ξεκίνησε από τις μηχανές - Ανέπαφο το σασί»
Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο: Πέθανε ο φωτορεπόρτερ Γιώργος Γρηγορόπουλος
Άννα Χατζησοφιά για την υποψηφιότητα της Βίκυς Καγιά στα κινηματογραφικά βραβεία: «Πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε;»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr