Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Δεν έχω το ένστικτο ώστε να εντοπίσω τον λάθος άντρα, έχω τον μ@λακομαγνήτη»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά ┋
Τη γνωρίσαμε ως Θεοδοσία στις «Άγριες Μέλισσες» αλλά μπήκε στις καρδιές μας ως Αργυρώ στον «Σασμό». Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1, με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο και μίλησε για τη σχέση της με την ξαφνική επιτυχία, αλλά και τον φόβο μιας μελλοντικής αποτυχίας.
«Οι καλές κριτικές δεν ξέρω αν σου κάνουν πολύ καλό. Είναι πολύ λεπτή γραμμή και να επαναπαυτείς. Είμαι προληπτική, οπότε έχω γούρια και θα κάνω πράγματα πριν ανέβω στην σκηνή. Κάνω κάτι συγκεκριμένο από πολύ μικρή και το ξέρουν πολύ κοντινά μου άτομα. Στην Κρήτη αισθάνθηκα "Σάκης Ρουβάς", γιατί δεν περίμενα αυτή την επιτυχία» δήλωσε με χιούμορ.
Η ηθοποιός μετράει μόλις λίγα χρόνια στην υποκριτική, κανένα όμως δεν πήγε χαμένο, αφού ήδη έχει αφήσει το σημάδι της σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές των τελευταίων χρόνων. Μιλώντας για τα γυρίσματα του «Σασμού» που πραγματοποιούνται στο παιδικό της δωμάτιο, η γνωστή ηθοποιός περιέργραψε: «Περνούσα πολλές ώρες στο παιδικό δωμάτιο να κάνω γυρίσματα, αλλά μου ήταν πολύ οικείο. Δεν έβρισκαν σπίτι για την "Αργυρώ", οπότε το πρότεινα εγώ. Ήταν καρμικό γιατί βρέθηκα στο Μεταξουργείο με μια συνάδελφο και της είπα να κοιτάξουν το σπίτι μου και πήγαν στον πατέρα μου και το έκλεισαν. Είχαν δει τόσα σπίτια και δεν τους άρεσε κανένα».
Με αφορμή τη σχέση της με τον τηλεοπτικό της σύντροφο, τον Αστέρη, μιλάει για τους απαγορευμένους έρωτες της ζωής της. «Δε μου έχει τύχει να ερωτευτώ τον λάθος άνθρωπο, όπως στον "Σασμό". Δε ζω στην Κρήτη ούτε έχω βεντέτες, ούτε ζω στην "λάθος" κοινωνία. Κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να είναι να ερωτευτώ το αγόρι μίας φίλης μου. Αυτό θα ήταν απαγορευτικό, δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία. Ένα ήταν φίλη μου η κοπέλα, θα το ήξερα ότι είναι αγόρι της! Να ερωτευτώ γυναίκα; Αυτό είναι και έργο, το έχω παίξει στη σχολή. Δεν μου έχει συμβεί στη ζωή. Δεν έχω το ένστικτο ώστε να εντοπίσω τον λάθος άντρα. Έχω το αντίθετο, μην την πω την λέξη τώρα, έχω τον μ@λακομαγνήτη» είπε.
«Επιστρέφει» στα γεγονότα που την καθόρισαν, όπως η απώλεια της μητέρας της σε ηλικία μόλις 16 ετών, και η απόφασή της να εγκαταλείψει το μπαλέτο, με το οποίο ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά. Αποκαλύπτει πώς αισθάνθηκε στα γυρίσματα της μικρού μήκους ταινίας «Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)» με θέμα τη βία κατά των γυναικών και το συγκλονιστικό μήνυμα που πήρε από μια πρώην σύντροφο γυναικοκτόνου.
Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της. «Έχασα σε πολύ τρυφερή ηλικία την μητέρα μου. Θυμάμαι πολύ τις κουβέντες που κάναμε. Εγώ δεν έκρυψα ποτέ πράγματα από τους γονείς μου, ειδικά από τη μαμά μου που ήμουν πιο κοντά». Επίσης, αποκάλυψε πως έχει δυσλεξία. «Πήγαινα κάθε Τετάρτη σ' ένα ειδικό κέντρο και με βοήθησε, δεν μπορείς όμως και να το ξεπεράσεις τελείως. Έδινα προφορικά εξετάσεις στο σχολείο. Δεν είχα πρόβλημα με τους συμμαθητές μου, με αντιμετώπισαν τέλεια. Ακόμη και τώρα γράφω ένα μήνυμα και λείπουν προτάσεις, εγώ νομίζω ότι έγραψα, αλλά δεν τις έχω γράψει, έτσι το καταλάβαμε κιόλας ότι έχω δυσλεξία».
Τέλος, μιλάει για την προσωπική της ζωή, για το πόσο κοντινό αισθάνεται το σενάριο να γίνει μητέρα και αποκαλύπτει τα όνειρά της για το μέλλον. «Ακόμα δεν σκέφτομαι δική μου οικογένεια και παιδιά. Θα δούμε. Αν με ρωτήσει κάποιος για τα προσωπικά μου, θα απαντήσω» είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία εδώ και χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον Θανάση Τότσικα.
- Σταμάτης Κόκοτας: Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος τραγουδιστής
- Καβάλα: Το σημείωμα που άφησε ο κτηνοτρόφος πριν σκοτώσει μητέρα και παιδί - Νέες μαρτυρίες
- OPAP Arena Αγιά Σοφιά: Τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ μέσα από τον φωτογραφικό φακό
- Η Ελένη Φουρέιρα στο Brodway
Ποια ονόματα ακούγονται για την Προεδρία της Δημοκρατίας - Τι θα μετρήσει στην απόφαση του Μαξίμου
Μαγδεμβουργο: Στην αναζήτηση κινήτρου του δράστη της επίθεσης – Οι ακροδεξιές θεωρίες και οι προειδοποιήσεις
Πρύτανης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου: Νέα προπτυχιακά προγράμματα μέσα στο 2025
Η Σημασία των Μιτοχονδρίων στην Αναγεννητική Ιατρική: Ιστορία και Σύγχρονες Θεραπείες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr