Μιχάλης Οικονόμου: Ενοχλημένος με την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου - «Είμαι βαθιά θιγμένος»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Μιχάλης Οικονόμου, δημοσιεύοντας μία ιστορία στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, φανέρωσε την ενόχλησή του προς την ανακοίνωση της Ιερά Συνόδου, η οποία τάσσεται κατά του πολιτικού γάμου και της γονεϊκότητας.
Ο ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον σύντροφό του Γιώργο Μακρή και έχουν υιοθετήσει έναν γιο, τον Νικηφόρο. H εγκύκλιος που εστάλη προς όλες τις μητροπόλεις γράφει ότι: «Τα παιδιά δεν είναι ούτε κατοικίδια ζώα συντροφιάς για όποιον θέλει να νιώσει κηδεμόνας ούτε αξεσουάρ, που θα επισημοποιήσουν ή θα καταστήσουν κοινωνικά αποδεκτή μια ομόφυλη συμβίωση».
«Είμαι βαθιά θιγμένος και προσβεβλημένος από την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου και τον τρόπο που νομίζει ότι αντιμετωπίζουμε τα παιδιά μας, ως "αξεσουάρ και κατοικίδια", τη στιγμή που θα πρέπει η Εκκλησία να βλέπει τον κάθε άνθρωπο ως μοναδικό πρόσωπο και εικόνα του θεού.
Εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω το παιδί μου. Και αναρωτιέμαι, να πάρω τον μικρό να πάμε αύριο να κοινωνήσουμε για τα Χριστούγεννα ή θα διαβαστεί αυτό το κείμενο και θα το ακούσει το παιδί μου;» αναρωτήθηκε ο Μιχάλης Οικονόμου στην ανάρτησή του.
Ανοίγουν λωρίδες για τους εκδρομείς οι αγρότες - «Δεν θα επιτρέψουμε κίνηση οχημάτων όσο ο δρόμος έχει εμπόδια», η απάντηση της ΕΛΑΣ
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από απόψε: Ποιες περιοχές θα πληγούν - Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πλακιάς σε Γεωργιάδη: Αν τα βρούμε με την Καρυστιανού θα γίνεις ξανά τηλεβιβλιοπώλης
Νατάσσα Μποφίλιου - Γιάννης Χαρούλης: Ακυρώνεται η παγκόσμια περιοδεία τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



