Οι υποψήφιοι για το «Rock and Roll Hall of Fame» για το 2024 - Mariah Carey, Cher και Ozzy Osbourne στη λίστα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα 15 υποψηφίων που διεκδικούν μία θέση στο «Rock and Roll Hall of Fame» για το 2024. Η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey), η Σερ (Cher), ο Όζι Όσμπορν (Ozzy Osbourne), ο Πίτερ Φράμπτον (Peter Frampton) είναι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που βρίσκονται στη λίστα για πρώτη φορά, μαζί με την Σινέντ Ο' Κόνορ (Sinead O'Connor) που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Ιούλιο, σε ηλικία 56 ετών.
Επίσης, οι Foreigner, Kool & the Gang, Oasis μαζί με τους Λένι Κράβιτζ (Lenny Kravitz) και Sade. Είναι η δεύτερη υποψηφιότητα για τους Mary J. Blige, Eric B. & Rakim, Jane's Addiction και Dave Matthews Band και η τρίτη φορά για το ραπ γκρουπ από το Κουίνς, A Tribe Called Quest που συμπληρώνει την λίστα.
«Αυτή η αξιοσημείωτη λίστα υποψηφίων αντικατοπτρίζει τους διαφορετικούς καλλιτέχνες και τη μουσική που το Rock and Roll Hall of Fame τιμά και γιορτάζει», ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Rock & Roll Hall of Fame Foundation, Τζον Σάικς (John Sykes).
«Συνεχίζοντας στο πνεύμα του αληθινού Rock & Roll, αυτοί οι καλλιτέχνες δημιούργησαν τους δικούς τους ήχους που επηρέασαν γενιές και αμέτρητους άλλους που ακολούθησαν τα βήματά τους». Σύμφωνα με το Βillboard, ο Όζι Όσμπορν, ο οποίος κέρδισε την πρώτη του υποψηφιότητα ως σόλο καλλιτέχνης, έχει ήδη ενταχθεί στο Rock and Roll Hall of Fame, ως μέλος των Black Sabbath το 2006.
Οι καλλιτέχνες που θα ενταχθούν, θα ανακοινωθούν στα τέλη Απριλίου και η τελετή εισόδου θα πραγματοποιηθεί στο Κλίβελαντ, το φθινόπωρο.
Ο γαλάζιος Ανεστίδης που μιλούσε με το Μαξίμου, η προεκλογική καμπάνια του Πλεύρη με εργαλείο τον Δούκα και οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών που δεν μιλιούνται
Με δεσμεύσεις για προσλήψεις στο ΕΣΥ η κυβέρνηση το 2026 - Πόσοι έρχονται και πόσοι αποχώρησαν
Υπόθεση «Πελικό» στη Βρετανία: 49χρονος νάρκωνε και βίαζε την σύζυγό του με άλλα 5 άτομα επί 13 χρόνια
Το τείχος προστασίας με «καπέλο» ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο και τα μηνύματα ισχύος στην τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




