Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Καρρά: «Υπήρξε πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με αφορμή την πρεμιέρα του J2US, η Δέσποινα Βανδή μίλησε τηλεφωνικά στη «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του Βασίλη Καρρά. Η τραγουδίστρια έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μουσικής στο πλάι του Βασίλη Καρρά. Κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο, με τίτλο «Γέλα μου», το 1994 με τη βοήθειά του. Το ομώνυμο τραγούδι, όπως και το «Αδιέξοδο», είναι σε στίχους του αγαπημένου καλλιτέχνη.
«Ο Βασίλης Καρράς υπήρξε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου και το έχω ξαναπεί. Το σπουδαιότερο απ’ όλα, το οποίο πέρασε και στον κόσμο. Πέρα από ένας εξαιρετικός τραγουδιστής με ιδιαίτερη χροιά και πολύ ωραία τραγούδια, ήταν ένας άνθρωπος γειωμένος. Ηταν ο Βασίλης και πάνω και κάτω από τη σκηνή. Εγώ νιώθω ότι υποδύομαι και έναν ρόλο πάνω στη σκηνή, και κάτω είμαι η Δέσποινα.
Εκείνος ήταν ο Βασίλης και πάνω και κάτω από τη σκηνή. Πολύ ζεστός άνθρωπος, πολύ γενναιόδωρος, φρόντιζε όλα τα νέα παιδιά, δεν είχε ίχνος ανταγωνισμού μέσα του. Υπέροχος άνθρωπος. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, θα ζοριστώ, αλλά θα το διαχειριστώ» είπε η Δέσποινα Βανδή.
Αργότερα, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε ότι είχαν κανονίσει να τον επισκεφθούν με τη Δέσποινα Βανδή για τα γενέθλιά του, όμως αυτό δεν έγινε ποτέ γιατί ο Βασίλης Καρράς ήταν στο νοσοκομείο.
Δίκη για το Μάτι: Ενοχή για 12 πρόσωπα ζητά η εισαγγελέας, ανάμεσά τους Δούρου, Καπάκη και στελέχη της Πυροσβεστικής
Η στιγμή που ο βουλευτής Παπαδόπουλος βανδαλίζει τα έργα τέχνης στην Εθνική Πινακοθήκη: Εξοργιστικό βίντεο
Τέμπη: Μήνυση από οικογένεια θύματος κατά Κώστα Αχ. Καραμανλή και Χρήστου Σπίρτζη
Οι κάτοικοι των Εξαρχείων κέρδισαν ξανά: Φεύγουν οι λαμαρίνες του μετρό από Βαλτετσίου και μπλε πολυκατοικία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr