Άντζελα Δημητρίου: Χέρι χέρι με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη στην κηδεία της μητέρας της
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η κηδεία της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχασε την μαμά της σε ηλικία 96 ετών, την Τετάρτη και βυθίστηκε σε βαρύ πένθος.
Η Άντζελα Δημητρίου έφτασε στο κοιμητήριο, μια ώρα πριν ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία, ενώ όπως φαίνεται στα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή Super Κατερίνα, στο πλευρό της βρίσκεται η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη. Οι δυο γυναίκες παραμέρισαν τα όποια προβλήματα είχαν και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή είναι η μία δίπλα στην άλλη.Στο πλευρό της λαϊκής ερμηνεύτριας ήταν γνωστοί και συνεργάτες της και από το «J2US».

Συντετριμμένη η Άντζελα Δημητρίου φώναζε «Μάνα μου, μάνα μου», μπαίνοντας στην εκκλησία για να αποχαιρετήσει τη μητέρα της. Ωστόσο, ο γαμπρός της τραγουδίστριας Φώτης Λώσης δεν βρίσκεται στο Κοιμητήριο για την κηδεία της γιαγιάς της συζύγου του.
Τι θα συμβεί με την τιμή του πετρελαίου μετά την έξοδο των ΗΑΕ από τον ΟΠΕΚ - Το μεγάλο ερώτημα
«Μου φέρθηκαν σαν αδέσποτο σκυλί και τώρα λύσσαξα»: Η επιστολή του 89χρονου πιστολέρο που συνελήφθη στην Πάτρα
Ποιες κακές μας συνήθειες καταστρέφουν τα καλώδια φόρτισης και τι πρέπει να αποφεύγουμε
Ολοκλήρωσε το μεγαλύτερο παζλ του κόσμου με 60.000 κομμάτια - Του πήρε 4 ολόκληρα χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



