Ευρωεκλογές 2024: Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Μπάμπης Στόκας - Η πρόταση που δέχθηκε
Πώς σχολίασε ο Φίλιππος Πλιάτσικας την επιλογή του συνοδοιπόρου του στους «Πυξ Λαξ»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε την απόφασή του να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας, το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε τηλεοπτική του συνέντευξη το βράδυ της Πέμπτης (11/4).
Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας μίλησαν στον ΑΝΤ1 για τη μουσική τους πορεία με τους Πυξ Λαξ αλλά και στις πολιτικές τους φιλοδοξίες. Εκεί ο Μπάμπης Στόκας μίλησε για την πρόταση που είχε και την απόφασή του να ριχτεί στη «μάχη» για το ευρωκοινοβούλιο. «Είχα πρόταση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να κατέβω στις ευρωεκλογές, το σκέφτηκα, το ένστικτό μου λέει να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω τίποτα, δεν είμαι σε τίποτα μέσα από αυτά, είμαι καινούργιος με αγαθές προθέσεις» είπε ο τραγουδιστής για να προσθέσει «νομίζω ότι χρειάζονται νέα πρόσωπα. Η κατάσταση στη χώρα μας θέλει ανανέωση, νέα πρόσωπα».
«Φοβάμαι την τοξικότητα που βάζει η κομματική λογική στην πολιτική»
Από την πλευρά του ο Φίλιππος Πλιάτσικας, σχολιάζοντας την απόφασή του Μπάμπη Στόκα ανέφερε «η Ζωή με την οποία έχουμε φιλία είναι έντιμο πρόσωπο» ενώ στη συνέχεια είπε ότι «εγώ είχα τους ενδοιασμούς μου και τους είπα στον Μπάμπη αλλά αφού ο ίδιος το αποφάσισε και αποφάσισε να το αντέξει, στηρίζουμε».
Λίγο νωρίτερα ο Φίλιππος Πλιάτσικας είχε πει, ερωτηθείς αν θα συμμετείχε ως υποψήφιος σε εκλογές, ότι «είμαστε πολιτικά όντα όπως θα έπρεπε να είναι όλοι οι πολίτες. Προσωπικά με την κομματική εμπλοκή στην πολιτική δεν θα ασχολούμουν γιατί είναι το κλουβί με τις τρελές. Το φοβάμαι σε προσωπικό επίπεδο για την υγεία με όλη αυτή την τοξικότητα που βάζει η κομματική λογική στην πολιτική».
Η διορία που δίνουν οι αγρότες στην κυβέρνηση - Γιατί αλλάζει ο σχεδιασμός με τον αποκλεισμό της Υψηλής Γέφυρας Χαλκίδας
Σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών: Ανακοίνωση χωρίς Καρυστιανού - Απάντηση με αιχμές για την έρευνα του ΣΔΟΕ
Σπαρακτική επιστολή εκπαιδευτικού: «Ο εισαγγελέας σε έστειλε να περάσεις Χριστούγεννα στο νοσοκομείο - Είναι ντροπή»
Can Can: Τέλος στη συνεργασία με τον Στέφανο Παπαδόπουλο μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Μαζωνάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



