Ακης Σακελλαρίου: «Εχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες και βελόνες»
Οι πρώτες δηλώσεις μετά το σοβαρό χειρουργείο στο πόδι του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Άκης Σακελλαρίου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μοτοσικλέτα του. Ο αγαπημένος ηθοποιός τραυματίστηκε στο πόδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο ατύχημα συνέβη στην οδό Συγγρού.
Αναλυτικότερα, ο Άκης Σακελλαρίου οδηγούσε τη μηχανή του, όταν παρασύρθηκε από οδηγό λεωφορείου, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.
Οι πρώτες δηλώσεις μετά το χειρουργείο
Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις για την εξέλιξη της κατάστασής του μετά το χειρουργείο.
«Πήγε καλά η εγχείρηση. Παίρνω πολλά φάρμακα βέβαια. Έγινα "σιδερένιος" κυριολεκτικά, ας το πάρουμε και με λίγο χιούμορ», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες και βελόνες, αλλά είμαι μια χαρά, καθώς πέτυχε η εγχείρηση».
Τέλος, αναφέρθηκε στο εξιτήριο που αναμένεται να πάρει από το νοσοκομείο. «Δεν γνωρίζω ακόμα πότε θα πάρω εξιτήριο, αλλά θα βγω σύντομα, καθώς είμαι καλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του νοσοκομείου Γεννηματάς, έκαναν εξαιρετική δουλειά και είναι υπερήρωες», είπε κλείνοντας.
Μητσοτάκης: Οι συμφωνίες για γεωτρήσεις εγγυώνται την ασφάλεια απέναντι σε όσους αμφισβητούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα
Οσμή πολέμου στη Μέση Ανατολή: Η έκπληξη Τραμπ για τη στάση του Ιράν - Προετοιμασίες στη Σούδα και κρίσιμες διαπραγματεύσεις για τα πυρηνικά
Ζημιές σε υποδομές και δρόμους της Λήμνου μετά την κακοκαιρία - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης
Άννα Μάσχα στο ethnos.gr: «Δεν με απασχολεί αν κάτι χαρακτηρίζεται εμπορικό ή εναλλακτικό, με νοιάζει να είναι αληθινό»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



