Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν υπάρχει ηθικό όριο στη δημοσιογραφία, δε σταματά κανείς πουθενά»
«Με ενοχλεί γενικά ότι σε όλα τα επίπεδα σε αυτήν την εποχή που ζούμε, έχει χαθεί το μέτρο από παντού», εξήγησε η ηθοποιός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

H Σοφία Βογιατζάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24 και μίλησε στην Αθηναΐς Νέγκα για τη σύγχρονη τηλεόραση, αλλά και τη δημοσιογραφία.
«Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος»
Η δημοφιλής ηθοποιός τόνισε αρχικά, πως ο σχολιασμός από τις εκπομπές έχει ξεφύγει πλέον εκτός ορίων, ενώ σημείωσε επίσης, πως δεν υπάρχει κανένα μέτρο, όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά γενικότερα στην κοινωνία, πράγμα που την ενοχλεί.
«Αυτό πια που γίνεται στην ελληνική τηλεόραση να είσαι καλεσμένος χωρίς να είσαι. Προσωπικά δεν με ενοχλεί τίποτα. Με ενοχλεί γενικά ότι σε όλα τα επίπεδα σε αυτήν την εποχή που ζούμε, έχει χαθεί το μέτρο από παντού», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος κι είναι όλα εκτός ορίων. Δεν σταματά κανείς πουθενά, δεν υπάρχει όριο και κριτήριο που να πει ο άλλος ότι αυτό ηθικά δεν μπορείς να το κάνεις».
Ο γαλάζιος Ανεστίδης που μιλούσε με το Μαξίμου, η προεκλογική καμπάνια του Πλεύρη με εργαλείο τον Δούκα και οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών που δεν μιλιούνται
Με δεσμεύσεις για προσλήψεις στο ΕΣΥ η κυβέρνηση το 2026 - Πόσοι έρχονται και πόσοι αποχώρησαν
Υπόθεση «Πελικό» στη Βρετανία: 49χρονος νάρκωνε και βίαζε την σύζυγό του με άλλα 5 άτομα επί 13 χρόνια
Το τείχος προστασίας με «καπέλο» ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο και τα μηνύματα ισχύος στην τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




