Πάνος Βλάχος: Τα πικρόχολα σχόλια για πανάκριβο πουκάμισό του - «Οι δήθεν αριστεροί μια χαρά βολεύονται»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Πάνος Βλάχος έχει ξεκινήσει εμφανίσεις σ' ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα της Ιεράς Οδού. Στα social media, και κυρίως στο TikTok, κυκλοφορούν αμέτρητα βίντεο που αποτυπώνουν την ενέργεια και το ταλέντο του καλλιτέχνη.
Το ρεπερτόριό του περιλαμβάνει τραγούδια από Αντώνη Ρέμο, Γιώργο Μαζωνάκη, μέχρι και Άλκηστη Πρωτοψάλτη!
Ωστόσο, κάτι που τράβηξε την προσοχή ήταν το εντυπωσιακό και ακριβό πουκάμισο που φορούσε, το οποίο κοστίζει περίπου 795 ευρώ, σύμφωνα με μια γρήγορη αναζήτηση.
Credit: mairoula.pharmacist
«Εντεχνο, έντεχνο αλλά ο Πανούλης φοράει Casablanca πουκάμισο» έγραψε κάποιος στα social media, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε με χιούμορ: «Θέλει να τιμήσει τους συντρόφους συναγωνιστές του Μαρόκο γι' αυτό έβαλε Casablanca πουκάμισο. Απλή λογική!».

«Ναι» σε συνάντηση με Μητσοτάκη χωρίς τρακτέρ είπαν οι αγρότες στην πανελλαδική σύσκεψη στον Παλαμά - Τι λένε από Μαξίμου
Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ μετά το μπλακ άουτ στο FIR - Ποιος αναλαμβάνει
Ο Τραμπ επιμένει: «Η Γροιλανδία είναι ζωτικής σημασίας για τον Χρυσό Θόλο των ΗΠΑ - Οτιδήποτε άλλο δεν το δεχόμαστε»
Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



