Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πρώην παίκτης του Survivor - Η ανάρτηση στα social media
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο, έπειτα από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ανεβάζοντας βίντεο από τη στιγμή που του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Ο πρώην παίκτης του Survivor, ο οποίος περνά τις διακοπές του στην Αυστρία, αποκάλυψε πως ξαφνικά ένιωσε παράλυτος από τη μέση και κάτω, γεγονός που ανάγκασε τους φίλους του να καλέσουν ασθενοφόρο. Στα βίντεο που ανάρτησε, φαίνεται να βρίσκεται στο πάτωμα, ενώ οι γιατροί του χορηγούν ενδοφλέβια παυσίπονα.
«Από χθες το βράδυ έχω παράλυση στη μέση μου. Είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που εμφανίστηκε ξαφνικά. Ήρθαν γιατρός και νοσηλευτές για να μου κάνουν ενδοφλέβιες παυσίπονες. Όσοι εύχεστε για το καλύτερο, κάντε το με αγάπη» δήλωσε συγκινημένος σε ένα από τα βίντεο.
Σφοδρή σύγκρουση Μητσοτάκη-Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Δολοφονικός βούρκος η τοξικότητά σας» - «Είστε εκβιαζόμενος, εκλογές τώρα!»
Οπισθοχώρηση Λαζαρίδη στο «παρα πέντε» της σύγκρουσης στη Βουλή - Η έμμεση παραδοχή και η «συγγνώμη»
Επίδομα θέρμανσης: Πότε μπαίνει η δεύτερη δόση - Η προθεσμία της 30ης Απριλίου
Γιατί αυτός ο χαμογελαστός μακάκος θα κρίνει το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



